Sjuk..?

..eller bara överansträngd?
Jag var helt seg på Zumban idag, min kropp gjorde inte som jag ville! Dessutom vaknade jag ju med halsbränna och helsnuvig imorse..? Hoppas inte jag är påväg att bli sjuk :( har inte tid med det! Jag hoppas att jag bara är överansträngd, eller att jag kanske har ätit för dåligt?
Ska hem och göra mat nu, få se vad som händer.

Sen kanske ta det lite lugnt och se till att äta ordentligt. Sova i tid. Det är jag himla dålig på!

Nu måste jag komma på vad jag ska äta idag!


Onsdag

Hann klart med städningen igår, med hjälp av nudlar till middag.. Men tror ni inte jag hade glömt att tvätten behövdes vikas in i garderoben?! Men jag sparade det tills idag, var totalt slut igår när jag kom hem! När jag städat klart la jag mig på spikmattan och trodde jag skulle dö där..

Var ju på gym och Body Combat.. Det är i vanliga fall inga som helst problem för mig. Men igår var det D som hade passet, har inte varit på det på länge.. Så hade såklart D bestämt sig för att göra en mix av gamla och nya låtar. Jag trodde jag skulle DÖ efter 20 minuter?! Bara jobbiga grejer! Men det är bra :)
Jag kommer ihåg första gången jag skulle prova Body Combat, då var det D som hade passet. Gissa vad D säger just innan vi ska börja? "Idag kör vi en liten utmaning. INGEN dricker vatten på HELA timmen. Vi kör utan pause!" Bra start va?

Tur att det bara blir Zumba nu.. Kanske liite Cross innan? Är ju en hel timme kvar liksom... Men tog en promenad på förmiddagen så behövs inte så mycket mer idag. Man "måste" ju vila också.... Hmm..

Har haft två timmar möte på jobbet idag, och jag var där innan och skrev rent våra idéer och önskemål, så man blir ju seg av att sitta sådär.

Inte hann jag hänga upp några gardiner heller eftersom solen låg på så jag inte kunde tvätta några fönster. Får väl se om jag kan fixa det imorgon kanske?

Nu ska jag slappna av lite och fundera på ett och annat. Sen blir det ZUMBA!


Städ och tvätt tisdag

Varför tar det alltid sån tid för mig att städa?! Har städ och tvättdag idag. Började vid elva. Tror ni jag är klar?! Näääe! En liten etta, men ändå tar det alltid sån himla tid. Jag har dammtorkning och golv kvar i vardagsrummet.. Dammtorkning, spisen och golvet i köket, plus golvet i hallen kvar... Känns hur mycket som helst? Plus att jag ska laga mat liksom.. Då blir det disk, IGEN. Hmm...

Är ju på stan nu och är hemma typ 20.30.. Då har jag två timmar på mig med städning, mat och dusch. Sen kommer Fais och då vill jag vara klar! Helst hade jag velat tvätta fönster och sätta upp gardiner idag också. Men det kanske jag hinner imorgon emellan förmiddas promenaden och mötet på jobbet? Hoppas på de!

Nu sitter jag alltså nere på gymet, i massagestolen (så äckligt skönt för min rygg idag!), och laddar med Celsius. Blir gym och Body Combat. Skrev igår att jag skulle på Easy Line idag, men tog fel på dag ;) är ju min gymdag idag!



Bättre idag

Idag känner jag mig mycket bättre. Och jag hopps det håller i sig länge! Sitter och laddar för duschen.. kom nyss hem från träningen. Var gym och Body Balance idag. Sen njöt jag en liten stund i solariet.. Hihi.
Tidigare idag var jag på BIA, och det var som jag fasade.. Vågen visade 1,3 plus.. Men det var nästan 2 kg plus i muskler, så det gör det hela lite mer överkomligt! Och efter var jag in på Konsum och träffade Tess som utbrast: "oj vad smaal du är!" och det satte ju guldkant på hela dagen! Nu har jag lite motivation igen ;)
'
Igår var jag på Zumba och Body Pump. Och jag säger bara TACK OCH LOV för Zumba! Vad skulle jag göra utan den? Jag blir alltid glad just när jag är där, oavsett!
'
Jaha... imorgon ska jag tvätta och städa. Hmm.. Sen Body Combat, kanske även Easy Line?
'
Nej nu ska jag duscha och sådär och vänta tills Fais kommer hem och kanske myser med en film?
'
'

Söndag

Hade en helmysig dag igår med lillebror. Han kom ju till mig efter jobbet och vi spelade spel, lekte med Simba och kollade på Melodifestivalen. Och åt en massa chips såklart. Var så mysigt för han skulle sova över! Kändes ju inte så ensamt då!
'
Men kändes tråkigt idag när jag släppte av honom på väg till jobbet igen :/ Har en jätteseg och deppig dag. Känner att jag knappt kan pressa fram ett leende? Och blåser suuuperkallt ute, fast underbara solen är framme. Och det är rena rama isgatan den långa vägen till bussstationen när jag slutat jobbet. Usch! Jag vill bara hem och bädda ner mig och inte gå ut!
'
Men lär ju ta mig till stan för Zumba och Body Pump. Men som sagt. NOLL lust med de.. Men kommer väl deppa sönder om jag åker hem?!
Hatar den här tomma ensamma känslan och undrar om jag någonsin kommer att bli glad igen?
'
Sen blir jag ännu mer nere när det verkar omöjligt att få en lägenhet?! Har ju hittat en som jag verkligen vill ha, men det blev nå konstigt med den, så jag måste ringa och höra imorgon. kan ni inte hålla alla tummar ni har? Vill verkligen ha den. Komma närmare stan osv.. Billigare hyra, vilket är VÄLBEHÖVLIGT.
'
Längtar mest hem, tills efter träningen och ta en varm dusch, lägga mig och dra täcket över huvut och hoppas på att somna. Och önska, önska, önska att det här är över snart. Att smärtan försvinner.
'
All I want, really...



Great day!

Är så nöjd med den här dagen! Så stolt över mig själv och glad att jag gjort de val jag har gjort.

Jag började dagen med att åka och shoppa med mamma. Främst bäbiskläder till A & C's nykomling! Men blev även två tights, ett par skor och ett par jeansshorts (!!!) till mig. Det ser jag som "månadens belöning" eftersom jag nådde månadens mål redan för två veckor sen. Jag blev så glad när jag fick på mig de där shortsen och den storleken! Utan problem. HAPPY HAPPY!

Efter det lämnade mamma av mig på stan och jag var in och körde hårt på gymet! Såklart uppfriskande.

Sen var jag och fikade med en vän och vi var på Almas, där de har de ljuuuuvligaste semlorna, men jag nöjde mig med en kopp the och det kändes såå bra!
Vi catchade upp lite och sen promenerade vi hem. Är så otroligt skönt nu med plusgrader å allt!

Hemma gjorde jag lite nytta och sen lax och pressad potatis. Gottit! Jag är så bra! :)

Så efter denna dagen är det bara en sak som fattas. Men jag vet inte vad jag ska göra åt den saken.. Upp med hakan..

Igår var jag på Body Combat, var alldeles för länge sen, men så skönt! Jag verkligen behöver träningen. The place I can relax.

Är nog lika bra att sova. Natti Natti.


Stress

Det värsta som finns är väl att stressa?! Jag bestämde mig att det här fick bli en papper och telefon dag! Jag nöjer mig med gårdagens städning. Om jag håller efter till nästa tisdag nu så blir det storstäd automatiskt!

Men så plötsligt var klockan jättemycket och jag fick byta om och packa väskan i en himla fart. Missade en viktig grej son behövdes göras idag såklart. Får fixa det så fort jag vaknar! Jag måste ju ändå ringa ett samtal tidigt imorgon.

Så fick jag i alla fall "power-walka" till Leena.. Bara det att det var snorhalt och sjöar överallt. Gick ju inte att gå :( Men jag kom fram tillslut i alla fall.. Sjöng å hade det bra. Nu sitter jag och väntar på att Zumban ska börja. Ska pusta lite och så får jag ta gymet efteråt i stället. Tänk vad svårt det kan vara att göra som man tänkt ibland!


Onsdag

Usch, jag var helt slut igår. Tänkte att jag skule mobilblogga när Fais satt vid datorn men jag slocknade i soffan och bara orkade inte. Dessutom skulle jag fortsätta städa efter mötet men jag var inte hemma förrän halv tio. Så det blev inte av det heller. Därför måste jag typ sätta igång nu. Annars blir det inte av. Men jag har inte samma lust som igår... Hmm..
'
Blev ingen träning igår heller, eftersom jag var på möte. Så jag funderar på om jag ska gymma lite före Zumban? Vi får se vad jag hinner med emellan solo och Zumba.
'
Men nej, nu vet jag inte. Blev helt ur fokus. Måste ta tag i det här!
'
'

Badkar?

Jag skulle kunna döda för att få ta ett bad just nu! Åh vad skönt det vore. Undrar om jag inte hoppas på ett badkar i nästa lägenhet?
Blev extra sugen på ny lägenhet idag när jag såg på Sofias Änglar. Gud så fint hon fick det!

Är lite irriterad på bloggen också, eller mest på min mobil faktiskt. Är så svårt att blogga när jag är på gymet! Och bilder är det inte ens någon ide att ens försöka få med i inläggen :( så tråkigt! Är väl mest internetuppkopplingen det beror på, men även blogg.se har blivit riktigt dåligt tycker jag?

Och eftersom den här dagen inte på långa vägar blev som jag hade tänkt mig så får jag vara exemplarisk från och med imorgon i stället. Har typ bara blivit kesella idag.. Hmm... Lite chili con carne också, så är inte helt på fel väg i alla fall..

Funderar på att lägga mig redan nu? Är trött och ska dra igenom lägenheten ordentligt imorgon samtidigt som jag tvättar, sen är det möte på kvällen. En massa samtal har jag också att ringa!
Fullt upp med andra ord.


Måndag

Gårdagen blev hur bra som helst! Jag orkade både Zumba och Body Pump, men var illamående och tog väl kanske i 50%. efteråt mådde jag dock bra och solade lite halvdant i 10 min.. Sen åkte jag hem för där var min älskling och väntade. Han hade slutat tidigt! Så vi såg film och hade det mysigt. Helt enkelt helt perfekt.

Nu sitter jag och laddar för ett nytt träningspass. Tänkte att jag skulle hinna springa 10 min innan Easy Line börjar, så ska jag in på det och sen en vända ute på gymet.

Efter det ska jag promenera hem och se vad jag och Fais ska hitta på, eftersom han bara jobbar halvdag idag. Mys!

Och från och med idag måste jag sköta kosten exemplariskt! Det bara är så. Blir så konstig, illamående och uppblåst annars. Nu ska jag ge mig fan på att må bra. Det blir en Skalman klocka helt enkelt! Hehe.

Nej, snöra på skorna och köra!


Seg och illamående

Städningen blev väldigt lidande av sömnlösheten igår. Är helt slut idag. Skulle vila ögonen en halvtimme och det var ju dumt. Fick äta Rn halv kesella burk alldeles för fort, så nu är även träningen lidande.. Skit också. Får se om jag pallar med både Zumba och Body Pump. Skulle i alla fall behöva det!

Nu är jag påväg till gymet i alla fall. Skulle behövt den friska luften, men det sket sig ju. Blev helt enkelt en helkonstig dag idag.

Får se hur det här blir...


Sömnproblem

Kan inte sova. Borde fan köpa sömntabletter! Vore skönt. Min dröm vore att lägga sig vid 23 och få mina 8 timmars sömn, exakt. Men det förblir nog en dröm.. Förstår inte vad mitt problem är. Alltså jag är supertrött men bara vägrar att somna, oavsett?!

Får väl se hur mycket morgondagens städning blir lidande av min sömnlöshet. Vore ju skönt om jag fick det rejält städat nu. Behövs. Lyckades i alla fall få bort en hel katt som Simba strykt av sig mot soffan, och upptäckte vilken värdelös soffa jag köpte!? Den behövs typ skruvas ihop. Slog i en och en annan spik idag, men skulle behöva borrmaskin och hela skiten för att den här soffan ska sitta ihop.. Men men. Får duga för nu.

Ligger och kikar runt på kändisbloggar och hoppas på att somna på nå vis.. Ibland önskar man att man kunde byta liv.

På tal om det, härligt att Molly vann ikväll! Så himla fin låt <3


Melodifestivalen

Sitter och ser på Melodifestivalen och har presis tryckt i min en sallad och en burk Kesella med rabarber. Jättegott! Men nu är jag mätt. Många bra bidrag idag faktiskt. Fina bidrag.
'
Hann inte städa så mycket dock.. Blev en rejäl dammsugning av vardagsrummet sen inte så mycket mer. Får fortsätta imorgon. Ska nog diska lite också innan baby kommer hem.
'
Har haft svårt att hålla humöret uppe idag. Vet inte vad det är med mig? Men jag var i alla fall 1,5 timme på gymet och har ätit bra, så försöker känna mig nöjd! Blir nog bra senare ikväll. Och ännu bättre imorgon. Det tror jag på :)
'
Nu ska jag hålla tummarna för Mattias och Molly och ta en kopp thé.
'

Beslutsångest

Sitter här och har haft beslutsångest en hel timme. Träna? Eller inte träna? Snön öser ner där ute och har inte alls någon lust att gå ut. Dessutom måste STORstädas här hemma! Men det är helt enkelt bäst att ta en sväng med rockringen nu, sen leta fram rena träningskläder och traska till gymet. Gör jag det inte kommer jag garanterat bryta mitt löfte till mig själv och Fais igår. Är äckligt sugen på att bryta det just nu. Men det kan jag inte.

Ska ta allt i sin takt och när jag tränat klart ska jag handla, sen kan jag gå hem och börja städa. Blir jag inte klar fortsätter jag imorgon. Helt enkelt.


Kalasat klart!

Jaha, då har jag fått i mig lite mat idag också då. Ska ta och klä på mig och promenera ner till Anna. Men ser så ruggigt och kallt ut ute nu. Var så skönt på dagen med värmande sol. Nu är det mörkt och tråkigt..

Kalasat har jag ju gjort idag och nu lovar jag mig själv att det var sista dagen med en massa skräp. Nu blir det strängare regler! Om den här mjukismagen ska släppa fram några muskler så måste jag vara hårdare! För nånstans där inne är musklerna näst intill perfekta. Så bra magmuskler har jag aldrig haft. Så roligt! Men vill ju att de ska synas lite ;)

Så som sagt, från och med imorgon åker hårdhandskarna på! Så är det bara.

Men hur kan man va så trött? Usch.. Längtar faktiskt till sängen!
Nä, iväg med mig nu.


Fullt upp

Äntligen kan jag pusta ut en aning på bussen! Påväg till Djurås på kalas. Det är lilla Amelia som blir stor idag!
Fick sista minuten shoppa en present idag innan jag var på träningen. Så svårt att handla till barn tycker jag. Vad vill dom ha? Vad har dom? Vad köper alla andra? Får hoppas det duger.

Tog ett lunchpass idag. Var Body Pump, så det tyckte jag kunde passa. Promenerade ju först till kupolen, sen till stan, så en timme räcker bra en fullspäckad fredag som denna!

När jag kalasat klart ska jag åka hem med lite grejor och sen promenera ner till Anna för lite tjejkväll. Skulle vara hon jag å Karin. Ska bli roligt! Blir nog inte så sent för mig dock, för jag har sovit så dåligt i veckan.

Usch, kan lätt somna nu på bussen.. Men är rädd att missa hållplatsen då. Får försöka hålla mig. Slumra lite på vägen hem kanske?


Träning

Åh vad skönt det var att träna idag! Jag gjorde om mitt gympass lite och så körde jag hårt på Zumban. Karros pass blir bättre, dessutom har jag kommit på att om man jobbar mer med tekniken så blir man svettigare. Kanon! Därför är det bra att vi har speglar på Karros pass. Så man ser om det ser rätt ut liksom.
När jag kom hem har jag myst lite i soffan och tagit hand om mig. Nu ska jag försöka sova. Jag är stark hela dagen, fram till kvällen. Då känner jag mig så otroligt svag och det håller i sig till förmiddan dagen därpå. Men sen kan INGENTING bryta ner mig. Tack vare underbara vänner. Ni vet vilka ni är och jag älskar er
Åh vad skönt det var att träna idag! Jag gjorde om mitt gympass lite och så körde jag hårt på Zumban. Karros pass blir bättre, dessutom har jag kommit på att om man jobbar mer med tekniken så blir man svettigare. Kanon! Därför är det bra att vi har speglar på Karros pass. Så man ser om det ser rätt ut liksom.
'
När jag kom hem har jag myst lite i soffan och tagit hand om mig. Nu ska jag försöka sova. Jag är stark hela dagen, fram till kvällen. Då känner jag mig så otroligt svag och det håller i sig till förmiddan dagen därpå. Men sen kan INGENTING bryta ner mig. Tack vare underbara vänner. Ni vet vilka ni är och jag älskar er ♥
Är bara de här kvällarna som måste bli bättre, för då är jag säker på att morgonen är bra också! Men det handlar om ett steg i taget.
'
Idag fick vi även en ny medlem i släkten! Ett litet "kusinbarn".. Jätteroligt! Ser fram emot att träffa honom.
'
Om bara den här känslan kunde försvinna. Allt skulle vara så mycket enklare då. Men jag har tagit stora steg de senaste dagarna, så jag antar att jag måste acceptera att nu får jag ta små steg igen.
Det blir bra.
'
Finns det liv är det aldrig för sent!
'


My way!

Äntligen något som går My Way! Känns så bra! Kom precis ifrån underbara musikskolan och underbara lilla Leena! Och guess what?! Jag var in till chefen och såg så snäll som möjligt ut och jag får gå HELA VÅREN som vanlig elev!!! Så himla underbart! Behövdes verkligen nu. Jag bara strålade när jag gick därifrån. Och jag som dessutom trodde min röst var halvdöd, jag klarade precis samma som för alla herrans år sen jag var hos Leena sist! Så himla roligt. Så nu ni "my girls" kommer jag att vara redo ;)

Nu är jag ÄNTLIGEN på plats i massagestolen och laddar med en Celsius igen. En och en halv timme till Zumba, så ska köra gym först. Är fortfarande dåsig i huvudet men piggare så nu jävlar!

Uppdaterade jag föresten hur förra BIA gick? Sådär, men jag får ändå vara nöjd med två minus på två veckor. Även om det inte var exakt på rätt ställe alltihop.


Less..

Blir så less.. Idag känner jag mig exakt som jag gjort i en hel vecka?! Tur att Hannah ringde, precis som om hon läste mina tankar, och frågade om jag ville komma tidigare på BIA!

Fick sms av mamma också att Micke har magsjuka, jag som träffade han igårkväll.. Är det det som spökar nu? Lets hope not..

Är nervig för BIA också.. Kan se ut precis hur som helst.. Jag ber en tyst bön att det ändå ska vara något possitivt!


Upp med hakan

Jaha, förbannelsen bröts i alla fall igår och det var en riktig lättnad. Men jag måste nog inse att det inte har det minsta med min blogg att göra!
Jag får försöka leva på de underbara nyheterna jag fick idag. Blev så glad och alldeles pirrig! Hihi! Nu har jag två saker att verkligen se fram emot.

Har haft en mysig dag och fräschat till mig nu efter veckans... soffhängande? Dock lägger jag mig nu inte alldeles för glad. Men ska försöka hålla humöret uppe, har ju lovat mig själv det. Dessutom har jag ju varit så glad idag! Nu tar jag nya tag!

Dock lite nervig att morgondagens BIA ska dra ner mig lite? Men jag ska försöka då också att hålla humöret uppe!

Nej nu snurrar huvet och illamåendet börjar göra sig påminnt. God natt.


Idag och framåt!

Okej.. jag kanske var lite VÄL negativ i mitt förra inlägg?.. Nu måste jag ta och rycka upp mig om det ska bli nånting av det här! Men visst är det så det känns ganska ofta.. Det var nog bara sanningen som kokade över där för en stund.
Ni sitter jag och kikar på Melodifestivalen, men det är inte direkt några jättehöjdare med idag? Men det är ju liksom lite tradition? Plikt? Att se festivalen.. Bara är så helt enkelt.
Jag har försökt intala mig själv nu att jag måste acceptera det som varit och gå vidare. Hur det än ser ut på BIA-mätningen på måndag. Det är inget jag kan göra åt. Jag kan inte spola tillbaka tiden och få nånting ogjort. Det bara är så. Idag och framåt, det är det enda jag kan göra rätt.
Om två veckor kommer BIA-mätningen att vara perfekt!
Okej.. jag kanske var lite VÄL negativ i mitt förra inlägg?.. Nu måste jag ta och rycka upp mig om det ska bli nånting av det här! Men visst är det så det känns ganska ofta.. Det var nog bara sanningen som kokade över där för en stund.
'
Ni sitter jag och kikar på Melodifestivalen, men det är inte direkt några jättehöjdare med idag? Men det är ju liksom lite tradition? Plikt? Att se festivalen.. Bara är så helt enkelt.
'
Jag har försökt intala mig själv nu att jag måste acceptera det som varit och gå vidare. Hur det än ser ut på BIA-mätningen på måndag. Det är inget jag kan göra åt. Jag kan inte spola tillbaka tiden och få nånting ogjort. Det bara är så. Idag och framåt, det är det enda jag kan göra rätt.
Om två veckor kommer BIA-mätningen att vara perfekt!
'
'

Pissiga sanningen..

Ååååh! Jag är så trött på alla motgångar! Så trött på att känna mig värdelös, känna att livet har tryckt på pause även fast världen rullar på därute! Jag är bara så trött. Är dessutom trött på den eviga KAMPEN om den perfekta kroppen?! Och denna ständiga yrsel. Besattheten av vågen och "tvånget" att träna som en idiot och äta rätt! Jag är trött på att allting bara går åt helvete hela tiden. Så fort man ser ett litet ljus är det någon som blåser ut det för en och så är allting becksvart igen. Så trött! Varför kan ingenting gå smidigt och bara enkelt för en gångs skull?

Jag längtar helt sjukt till klockan ska bli typ tio, elva så jag får kurra ihop mig med min älskling och bara låtsas som skiten inte finns!

Jag önskar att jag var så trött så jag bara kunde sova bort allting, men bara snurrar om jag försöker.
Om man bara kunde se en liten glimt av ljuset? Åtminstone en bit där fram? Inte bara becksvart hela långa dagarna..

Jag behöver gå och handla, men jag vågar inte när jag känner mig såhär. Besattheten av vågen tog över handen idag igen och jag ställde mig. Vet inte hur den visar i jämförelse med Hannahs våg.. Så vad hjälpte det egentligen? Ska jag vara missnöjd eller väldigt glad? Jag hoppas på de sistnämnda med fasar de förstnämnda. Läste härom dagen på nätet om en tjej med äts som skrev att det är kämpigt att ta sig ur det och att det kommer att ta tid. Men jag vill inte att det aka vara kämpigt, jag vill att det ska vara enkelt. Och jag vill inte att det aka vara svårt, jag vill vara frisk NU!

Jag vill sluta behöva gömma mig och känna mig dum. Jag vill ut och leva mitt liv. Jag vill vara den där tjejen som fanns en gång. Som skrattade. Jag vill vara henne nu!
Vill inte vara besatt av tankar om mat, träning och kropp.

Missförstå mig inte nu. Jag ÄLSKAR att träna, det är just nu det som gör mig glad, får mig att tänka på annat. Måste skita i yrseln och komma igång igen. Snart legat här en vecka. Usch!

Vill bara krypa ihop i din famn min älskling <3


Vill va bra!!

Usch, nu vill jag inte må på det här viset längre! Jag vill vara pigg och kunna äta ordentligt. Träna! Har inte tränat sen i måndags :( jag blir galen! Siktar på comeback på söndag på Zumban. Är nog Carro då och hon är så lugn och har så kort pass, så det borde jag klara! Tycker visserligen att hon kan lägga till två, tre låtar och piggna till lite! Men ibland är det bra, som nu?

Är ju BIA igen på måndag och det känns inge vidare.. Skulle ju äta perfekt de här två veckorna, så jag fick ett ordentligt resultat.. Men så blev jag såhär.. Bättre lycka nästa period då!

Bara jag känner mig bättre måste jag jobba på regelbundenheten i mitt liv. Den behövs!

Så mysigt i alla fall att Simba blivit så mysig. Hon ligger på min mage hela tiden :)


Laddar

Nu sitter jag ännu en gång med en Celsius och laddar! Men idag är det lugn träning som gäller. Ska försöka hinna springa lite på löpbandet som uppvärmning, men sen blir det Body Balance och Stretch. Så skönt med måndag.

Idag har jag hittills i stort sätt sluppit illamåendet också! Det var en stund där på fm som jag kände av den, men den försvann, så sköönt! Har ju varit stenhård med maten idag och dessutom hållt mig sysselsatt utan att stressa, så det ligger nog mycket i maten och stressen.

Jag var ju på mitt "läkarbesök" också och hon trodde också att det hade med det att göra, men tog lite tester utifall att och klämde mig på magen. Känns bra att jag varit iväg, men ändå oroligt ifall det är något?
Men förhoppningsvis löser sig allt det här med lite regelbundenhet.


Illamående :(

Usch, varför mår jag såhär?! Var påväg att spy idag och just nu känns det som att det är bara en tidsfråga.. Är det maten som gör det? Eller är det helt enkelt något annat? Kanske stress kombinerat med mat.. Inte är det roligt i alla fall..
'
Som jag sa är min älskling ledig idag, så ville inte träna så länge som jag brukar. Var på Zumba och det fick räcka! Nu är jag hemma igen och ska ta en dusch, sen ska vi äta lax och potatis. Megagott! Få se vad som händer med illamåendet?
'
Sen får vi väl ta och se en film hemma i stället för bio, eftersom den vi ville se slutade gå innan den ens hade börjat? Tråkigt! Men eftersom jag mår som jag mår kanske det är lika bra.
'
Imorgon har jag i alla fall en slags läkartid så ska jag prata lite med henne och se om vi kan komma fram till något. Hon ville även ta lite tester. Men på sätt och vis hoppas jag att det "bara" är maten och stressen som gör att jag har mått som jag har mått. För nu ska jag ge mig f*n på att fixa det!
'
'

...

Tur att jag har min lilla sötnos när världen vänder ryggen till <3


Depp!

Ligger och deppar i soffan till Melodifestivalen.. Maten har ju inte fungerat speciellt bra idag heller.. Blir liksom uppblåst och deppig! Tackade dock nej till fika i pausen på Revyn och det var ju bra!

Revyn var för övrigt kanonkul! Var uppfriskande att få skratta lite. Min personliga favorit var polisen!

Var duktig och svettades på gymet innan också.. Men nu skulle jag behöva ett pass till. Imorgon är min älskling ledig och då vill jag ju inte häcka på gymet hela dagen liksom? Men ska nog ta mig iväg på Zumba i alla fall. Var två veckor sen jag var på Annas pass ju.. Saknar det!

Men det är sjukt alltså, vilken inverkan mat kan ha! Jag har ätit dåligt och är SUPERDEPPAD.. Andra dagar mår man ju bra.. Då man ätit bra liksom?! Sjukt! Så nu hoppas jag älsklingen kommer strax! Annars går jag å drar täcket över huvudet.

Haha Sean Banan i Melodifestivalen? Vad tror ni? Final?


Bättre humör :)

Blev på otroligt bättre humör och mycket piggare när jag väl kom igång! Jag körde på ordentligt idag. Jag började till och med prova på löpbandet, och ska fortsätta ett steg i taget tills jag klarar av att springa i ett streck! Är riktigt nöjd över kvällens två timmar! Blev sjöblöt.

Väl hemma tog jag som jag sa en svängom med dammsugaren och så plockade jag ihop i en himla fart! Så nu känns lägenheten mycket fräschare!
Men blir nog en noggrannare städning imorgon och då jag tar disken också!

Innan dess ska jag hinna med ett till svettigt pass på gymet och Borlänge Revyn! Sen middag på de. SEN hem och köra städningen.

Känns som det börjar gå ihop nu. Och på söndag är min älskling äntligen ledig :) då ska vi mysa och gå på bio hade vi tänkt. Känns bra nu!

Nej nu måste jag släcka! Så jag är lika pigg imorgon!

<3


En dag i taget..

Nu sitter jag här igen och laddar med en Celsius. Behövs! Har inte nån speciell motivation idag :( har inte kommit in i matrutinerna än och det är både frustrerande och tar på krafterna!

Men å andra sidan har den sociala biten varit på topp denna vecka! Känns roligt. Men är fortfarande jobbigt att gå upp ur sängen och ta sig an en ny dag. Alla tankar gör mig total-snurrig! Just nu skulle jag nästan döda för en utlandsresa med älsklingen och bara va! Glömma alla problem.. Dock är det svårt att lämna en ätstörning hemma på hyllan?

Jag träffade Johanna på Kupolen idag och vi var på Waynes och fikade, sen gick vi och kollade runt lite. Jag bestämde mig för att jag måste belöna mig själv med mina "mål-belöningar" annars kommer jag ge upp vilken dag som helst.. Och var det min lyckodag eller vadå? 49:- för en handväska är väl helt ok? Helt perfekt! Så januaris belöning är nu i mina händer!

Dock känner jag mig helt uppblåst och mår illa i stort sätt varje dag? Måste komma i rutin med måltiderna!

Alltså jag hade velat mjuka upp axeln i massagestolen en stund innan jag kör igång? Men den är ockuperad av nån gamling som inte ser ut att vara på gång nån gång snart.. Får väl helt enkelt försöka tagga upp ändå och sätta igång och svettas så snart min Celsius är uppdrucken.

Blev så sugen på shoppingresan när vi var och kikade runt på Kupolen idag! Jag önskar den var imorgon.

En dag i taget...


Testing

Nu är det ett test om min blogg har fattat poängen! Dessutom blev det ingen uppdatering igår då jag var med sötaste Louise heela dagen!
.
Hade ju dock behövt träna, men vi var i alla fall på en promenad i kylan.
Jag hatar kylan, by the way. Jag vill bara hoppa på den, göra sönder den och skrämma bort den för alltid! Jag vill ha värme! Funderar också på om jag ska börja springa till våren? Kanske ska testa löpbandet och se om jag klarar av det?
.
Hmm... känner mig lite ofokuserad så jag ska nog klä på mig och kila iväg till Kupolen för att möta Johanna!
Dessutom vill man inte direkt sitta i den här lägenheten som är en oas av damm?!
Måste skaffa tid att damma av här någon dag, ska i alla fall se till att ta en svängom med dammsugarn ikväll!
.
Nej nu ska jag träffa Johanna om 30 min.. Dags å kila!
.
.

Kanon!

Äntligen! Idag var jag pigg och blev på bra humör igen på träningen! Så skönt. Var på gym och sen Zumba, så härligt! Maten har också gått RELATIVT bra. Just för tillfället känns allt toppen! .. Jag är i alla fall värd februaris första stjärna, var nära att sumpa den, men I DID IT! Nu har jag duschat, skurat bdrummet och ätit ris med falafel. Mumsigt. Imorgon blir det lax och potatis! Och eftersom jag sussade i soffan i natt är det dags att bädda sängen nu, innan älskling kommer hem. Hade också tänkt hinna diska? Vi får väl se. .. Har så sjukt ont i höger axel/nacke.. Vad ska jag göra?! Så jobbigt ju.. .. Nästa onsdag ska jag börja sjunga med Leena igen också. Ja blev så sjukt glad när hon ringde! Jag längtar helt sjukt. Så mina dagar börjar fyllas med härligheter, kanske är jag påväg up nu? .. Efter flera tunga dagar hoppas jag på en vändning idag. Och hoppas min älskling kommer snart.. .. Dessutom.. kommer "förbannelsen" att fortsätta? ..

RSS 2.0