Jag ♥ DigDu är en underbar människa och jag älskar dig otroligt mycket ♥

En enda röra!

Tillvaron och lägenheten är i en enda röra för tillfället! Har kartonger överallt och vet inte hur och vad jag ska packa. Har packat så mycket så nu kan vi nog typ inte laga någon mat ens en gång. Men det är en sådan röra så jag vet inte vart jag har saker och ting, kommer glömma att packa en massa bara på grund av röran!

Den här veckan kommer nog bli rörig också, men när vi kommit på plats på nya stället kommer pusselbit för pusselbit falla på plats. Det är jag övertygad om! Och jag längtar så tills jag får börja fixa och dona i nya lägenheten!

Mest av allt längtar jag tills jag kan börja rensa min garderob! Har bestämt mig för att det är 5 kg kvar tills jag kan göra det, men det beror ju på om mitt problem med måttbandet består eller ej? Tycker det är mycket konstigt!Dream on!


Packa

Jaha.. nu har jag tvättat både kläder och mattor, har fått en massa småkartonger, skulle passa bättre med stora kartonger och några sopsäckar.. Men men.. Nu har jag plockat och grejat och vet inte vad jag kan packa mer. Är ju svårt när man inte vet exakt vilken dag man får flytta in! Jag längtar så sjukt och hade hoppats på att vi kunde skriva kontrakt redan idag, jag som vill att allt ska hända NU. Men jag får väl ge mig till tåls och komma på något mer att packa. Eller kanske vika tvätten.

Helst skulle jag behöva ta en promenad om jag vill nå mitt mål en dag för tidigt denna veckan. Men det känns inge roligt att promenera i det här konstiga vädret. Blåser storm och för en minut sen regnade det. Nu kikar visserligen solen fram, men verkar inte speciellt skönt ute.

Varken vågen eller måttbandet är på min sida för tillfället. Hur kan det komma sig att man tappar en massa vikt med midjemåttet stannar på samma ställe?! Dom säger ju att man ska skippa vågen och bara mäta midjan, jag ska då fan behöva göra tvärs emot om jag ska få någon motivation! Magen är större än vad den var förra året när jag vägde mer! HUR går det till?! Någon som kan förklara detta?? Depressing är det i alla fall!
Ska prova på Core nån gång framöver få se om man får nå ordning på det här innan bikinisäsongen börjar!

Jag längtar så till min fisk på söndag! Och inte minst till kryssningen på onsdag!! Och att få flytta in såklart! Händer mycket nu.

Jaha... packa mer? vika tvätt? promenad?
Det var frågan...
1 år tillsammans ♥

Tyvärr kunde Fais inte vara ledig, så det blev en ganska vanlig dag ändå. Men vi har bokat kryssning till nästa vecka! Ska bli så roligt! Länge sen man var iväg nu.

Har varit en otroligt fin dag idag! Solen har värmt hela dagen. Har tagit en rask promenad hem från stan och en rask promenad ner till friskis. Var på ett kämpigt Aerobic pass och hade en svettig stund i bastun. Blev helt slut i kroppen och tog en luuugn promenad hem. Superskönt!
På vägen hem kände jag doften från någon som grillade. Nu är våren här :)

Är inne på dag 10 med shakear nu och i helgen börjar jag äta igen, då jag kommer ha ca 10kg kvar till målet och så jag kan äta på båten med min älskling ♥
Ser verkligen fram emot det!!

Vi har alltså varit tillsammans i 1 år idag, och jag är mer kär än någonsin!
Jag är så glad att du finns i mitt liv!♥~♥~♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥~♥~♥
RSS 2.0