R.I.P.

Fick ett sms av mamma idag. Kicki, min dagmamma & granne när jag var liten, har dött. Mamma såg det i tidningen. 52 år. Det är inte rättvist. Hon har troligtvis dött i cancer, det stod något om någon cancerfond i annonsen. Känns konstigt, får lite ont i magen.. hon har ju tagit hand om mig när jag var liten! Det var ju inte bara en vanlig granne. När mamma och pappa jobbade var det ju henne jag var hos! Känns sorgligt. Hon dog på Lucia..

♥ Rest in peace Kicki! ♥


Imorgon är det da'n före da'n!
Hur mysigt låter det inte med uppesittarkväll?! Ska till mamma & co. och mysa :)

Nu ska jag ta tag i disken lite snabbt innan jag ska till Carro och fixa soffan.. Sen hem och mysa med älskling.
(vad dumt det känns att skriva om allt mys jag ska göra, när jag vet att Kickis familj måste ha den värsta julen någonsin :(...)

Tomtejumpa!

Julen är den absolut bästa tiden på friskis!!! Och nu börjar den tiden. Jag var på ett riktigt tomtepass idag. Var massor med ledare som var både tomtar, tomtenissar, lucior, tärnor, stjärngossar och pepparkakor! Det var ett sånt där pass man ALDRIG ville skulle ta slut, och tur som jag hade så var det ett stycke längre än vad de vanliga passen är. Nu kan jag bara inte vänta på julpass med Rune, Anette och alla de andra.. Och Nyårspasset! ♥
Efter passet när jag satt och andades ut kom Rune (min IDOL!) fram och sa; "du som är så flitig, VARJE pass går du på!" Och så svarade jag nåt dumt och obetydligt, när jag borde ha svarat nåt bra som typ; "ja man måste ju hålla igång för att kunna äta gott utan att få dåligt samvete" med en glimt i blicken! Hade inte det varit ett bra svar? Jo.. Det tror jag.

Innan passet ville mamma ha med mig till Kupolen där Bingo Rimer skulle sitta och signera sin bok. Hon skulle ha mig med så hon slapp skämmas ensam när hon skulle ta kort och be om autograf utan att köpa boken... Yes! Jag följde mest med för att jag inte skulle behöva pulsa till friskis, räkte väl med att pulsa hem..
Så stog vi där och väntade och pratade om att han säkert var en "diva" och det var därför han var sen.. Så står jag där och säger "Meh! Hans bok finns ju inte ens i pocket!" PRECIS just då ser jag honom gå förbi oss. Yes. Bra Pilla!
I alla fall...
Mamma fegade en stund, sen tog hon mod till sig och gick fram och tog kort... Så sa han till mig "ska inte du vara med på bilden då?" och innan jag hann säga något så la han armen om mina axlar och mammas kamera blixtrade. Jag; redo för friskis, mössa, osminkad, oförberedd med världens största fake-smile! Vackraste bilden det här året!

Nu är jag värd en varm dusch, sen ska jag gosa ner mig i soffan och äta kebabsallad, dricka Cola Light ♥ och unna mig mörk-lovely-choklad!
RSS 2.0