Hemska dag tre

Jag hatar tredje dagen! Den är hemsk. Skakis och magen skriker! Har druckit säkert 4 liter vatten! Och jag vill så hemskt gärna laga mat. Att jag haft tråkigt hela dagen gör inte saken bättre. Om jag ändå hade haft något roligare att göra. Tiden har gått äckligt segt. Nu får jag i alla fall snart ta min sista shake för dagen och sen ska jag försöke sova innan magen skriker igen.

Har köpt hårfärg. Undrar hur det ska gå. De senaste åren när jag försökt färga hemma har det gått käpprätt åt... Men Fais insisterade på att han skulle fixa det åt mig och att det skulle bli bra, då litar jag väl på det då :) Får se om det blir ikväll eller imorgon.

Blev inte bara en "intervju" igår, blev två! Men får jag det jag absolut inte ville ha så är dom desperata! Jag blev sen (INTE med flit!) och pratade inte alls som alla de andra. Jag håller alla mina tummisar för Mellsta Camping. Jag vill så´fruktansvärt gärna!
Biggest Looser

Såg precis första avsnittet av säsong 10 av Biggest Looser. Nästan alla har en varsin hjärteskärande historia och jag har till och med suttit här och fällt ett par tårar. Det var en kvinna vars 3årige son dog i cancer. Han somnade in i hennes armar. Men jag fick inte se om hon blev med, fortsättning följer...
Biggest Looser får mig att fundera på vart världen är påväg? Gemensamt för alla är dessutom att dom frågar sig själva "Varför?", alla äter fast dom inte vill. Jag känner igen mig i det. Vi måste vända den här världen rätt!

Själv är jag otroligt omständig. "Aldrig mer!", "Bara den här lådan..", "Aldrig mer!" osv... Nu har jag bestämt mig för ett par lådor, för att få bort sötsuget! Jag har kommit fram till beslutet att det är enda sättet. Och med stöd av Fais ska detta vara sista omgången. Jag är nu inne på dag ett. Att skriva ner min egen korta historia från en dag som jag mådde allra värst och säsong 10s kandidater i B L ska hjälpa mig att stå emot hunger och sug de första dagarna! Det kommer att gå kanon!

Imorgon ska jag på en intervju som jag verkligen inte vill gå på! Jag har funderat och funderat efter en ursäkt för att slippa, men det finns ingen. Jag är tvungen. Får jag jobbet kommer jag avlida! Käre gode Gud, låt mig slippa!

Nu är det tid för Shake!
A day of Success

Jag måste påminna mig själv dom dagar jag lyckas med något, dom dagar det går lite framåt. Har inte varit lätt den senaste tiden och då är det svårt att minnas de saker som går bra.
Men idag är det i alla fall flera saker som gått bra!

Först fick vi ombesiktat i sovrummet och godkänt. Men självklart var det "Godkänt med viss tvekan." Gah! Herr Petnoga! Ta hit en gubbe som gör det ordentligt från början så kan du klaga sen!

Sen fick jag ringa och intresseanmäla osv i stället för Fais. Kanon! Annars brukar dom vara fjolliga när det inte är rätt person som ringer... Men nu står vi på två lägenheter som är lediga i april, och en av dem måste vi ju få :) Känns bra i alla fall.

Har fått ont i ryggen igen. Typiskt! Vet inte varför den här gången heller. Är ju säkert 5 år sen jag hade ont på samma ställe sist, men nu är det tillbaka. Inte speciellt kul. Igår kunde jag inte ens ta mig igenom ett pass på friskis. Trotsade dock idag och promenerade till friskis, vilket gick okej, och provade Aerobic. Först gjorde det ont, men efter uppvärmningen gick det utmärkt! Och efteråt kändes det jättebra i ryggen.

Nu har jag rätt ont igen, men så länge jag kan träna är det bara bra!

Har gått bra med maten idag också, är vattnet jag måste bli bättre på.. Och så försöker jag få i mig grönt the. Inte det godaste direkt, men it's good for me.

Längtar till senare ikväll när jag får mysa ihop mig med min älskade Fais ♥Jag älskar dig.


RSS 2.0