Sommar+blogg=näe..

Att blogga på sommaren är inte direkt något jag gör, men det kanske ni märkt? Känns likosm inte värt att slösa den lediga tid man har på att sitta här. Jag är iofs inne på Facebook en hel del, men mest då det är segt på jobbet. Och då har jag väl bara jobbsnack i huvet.. Kanske inte så kul att läsa om hela tiden :P
Har jobbat på en massa nu under sommaren och fått första lönen, NAJS! Men nästa vecka blir det en liten minisemester med min älskling. Vi tar tältet och åker ner till Göteborg! Ska bli såå mysigt!

Var på cruising i Falun i förrgår. Fick lov att vara chaufför om vi skulle dit, men det kunde jag väl vara! Hade ju Micke till hjälp så det gick ju finfint! Bilen är så fruktansvärt stor bara! Men nu är jag van den ;)
Min babe blev då värsta "svensk" väldigt fort, älskade att glida runt, satt ut genom rutan och flashade! Söt ♥

Just nu sitter jag på jobbet och försöker vakna i min ensamhet. Blev själv hela förmiddagen! Men är massor med utcheckningar så jag lär väl inte vara sysslolös. Sen måste jag sätta mig med momsräkningen. Bläh! Hoppas allt stämmer så det går smärtfritt :) För egentligen så är det ju roligt!


RSS 2.0