Underbart!

O.C. går på tv!!! O.C.!!!!!! Min favortitserie genom tiderna! Himmelskt. Dagen är redan lyckad :)

Jag funderar på hur jag ska göra med träningen. Ska jag träna? Det är ett jobbigt pass idag, men annars får jag bara sitta här hemma och vänta..

Åh, en timme med O.C. bara flyger. Jag MÅSTE skaffa den serien på DVD!

Åter till funderingarna om träning... Näsan rinner, men är piggare än igår. Har inte tränat denna veckan. Kommer jag bli sämre om jag tränar idag? Åh! Jag blir galen!! Jag VILL träna! En timme har jag att bestämma mig...

Ikväll ska jag och Fais äta tacos! Det var länge sen. Ska bli såå gott! Och jag har massor av points kvar så jag kan gotta mig precis som jag vill :) Så blir det nog bara mys och ta det lugnt.
I tisdags var vi och badade. 3,5 timmar plaskade vi runt i vattnet! Var roligt :) Så provade jag fixa mat ur min nya kokbok. Blev jättegott! Ska bli bättre på det där att laga mat.

Vi har ingen bil nu heller, så vi måste gå överallt dit vi ska. Skönt faktiskt. Lite jobbigt att man inte direkt kan storhandla. Men jag får låna mammas bil och fixa det någon gång.

Är inte så bra på att skriva blogg längre. Det jag skriver flyter inte på lika bra som vanligt. Men jag ska försöka bli bättre på bloggandet igen.
Bloggar en hel del inne på VV så min vanliga blogg blir lite lidande. Men ska försöka :)


Ibland är världen emot en..

Vilken dag! Helt sjukt. Jag var en sväng hos Anna idag och Carro skulle hämta upp mig där innan träningen. Halv fem kom hon och när vi skulle starta bilen hände ingenting. Vi puttade och fipplade men inget hände. Det kom lyckligtvis nån gubbe och hjälpte oss att putta igen och så fick vi igång den. På ettan och tvåan puttrade vi och stuttsade hem till mig för att hämta mina träningskläder. "Det här går inte!" Vi ringde Monika och bad att få låna hennes bil, men när Carro skulle släppa av mig (bokstavligt talat) i farten så stannade bilen IGEN. och vi fick inte igång den.... Vi puttade som galningar men fick ingen fart. Så vi fick putta den till parketingen och Carro fick springa som en galning till hennes mamma och hämta hennes bil. Jag tog de stora väskorna och tog mig mot korsningen!

När vi väl var framme och drog våra kort hade passet redan börjat. Vi har nog aldrig bytt om så fort! Och Maries pass har aldrig varit så jobbigt! Vi trodde vi skulle ramla ihop båda två innan slutspurten!
Man ska va envis :)

Nu har jag delat ut mina kläder både här och där inför imorgon. Bara jag kvar. Vad ska JAG ha på mig då?! Jag får göra en sån där "sista minuten" grej.. Brukar gå bäst.


Morgonpromenader

Ända sen jag började med mina morgon promenader är jag så fruktansvärt pigg på kvällarna! Har börjat ta morgonpromenader och få saker gjorde på dagarna och jag har fått min kvällspigghet tillbaka! Det var länge sen måste jag säga! Det känns toppen! Och ändå går jag upp tidigare varje morgon för mina promenader! Otroligt.
Den dumma biten är att jag inte finner någon ro på kvällen att gå och lägga mig. Som idag, älskling kommer hem sent och då borde jag passa på att lägga mig tidigt. Annars vill jag ju vara med han. Men här sitter jag tio över ett och har fortfarande inte somnat.
Nu har jag dock bestämt mig för att sova. Ska upp till VV imorgon och sen har jag en hel del annat på stan att hinna med.

Måste föresten berätta hur roligt jag hade det hos Milla häromdagen! Jag var där och hade PartyLite visning och stannade kvar tills kvällningen. Vi satt och spelade Singstar och jag har inte haft så roligt på länge! Var sånt där bubblande skratt som hittade sig fram igen. Väldigt saknat! Måste åka och hälsa på dom snart igen!

Nu börjar jag faktiskt känna mig trött. Men det är så tomt utan min sötnos.. hoppas han kommer och kramas med mig snart!


Kalas

Imorgon fyller min babe 22! Så idag blir det kalas minsann! Ska strax skynda ner på Kupolen och köpa presenten. Jag som brukar vara så duktig att vara ute i tid med sådant.. Men inte nu inte :/ Men jag vet precis vad jag ska ha så det gör inget :)

Efter kalaset blir det dubbelt pass på friskis! Har inte varit något på tre dagar nu så det är bäst att passa på ;) Dessutom är Runes pass inte så jobbit längre och så är det ju aerobic efter och det är ju så roligt! Så då kör vi då! Heja heja!

Jag har funderat på att ändra designen lite här.. Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än. Men hoppas på att det blir en liten förändring snart :) Fräscha upp lite!



Grattis en dag för tidigt babe :-*


Vi växer upp!

Det slog mig idag vad vuxna alla börjar bli. Alla är "sambo" inte "pojk- och flickvän", fler får barn och fler gifter sig, förlovar sig. Carro blir 22 på måndag. Fais blir 25(!) i år. Jag och Carro satt och pratade om att det var ju länge sen vi var tonåringar! Vi var dessutom inne på Bolanche på nyår då Flamingo var stängt och vi kom på oss själv med att tänka "vad skönt det vara att vara inne på bolanch i stället för flamingo!". Vad händer med oss? Jag känner mig fortfarande som en tonåring, inte vuxen alls. Men alla omkring mig börjar göra så vuxna saker.. kanske jag med?



Julafton.


Arn, älskling, friskis och Svininfluensa...

Sitter och ser på Arn och väntar på att älskling ska komma hem. Hoppas på en mysig kväll och så kanske han är ledig imorgon :) Är så tråigt att sitta här själv, utan honom varje dag.

Blev bjuden på mat av pappa och Kicki idag. Var trevligt. Och jag blev otroligt mätt! Sen var jag på Anettes pass på friskis och hurtade. Men det kändes inte så jobbigt som det brukar.. Vet inte om det var för att jag var lite i en annan värld, eller om jag helt enkelt inte tycker vanligt medel är lika jobbigt längre efter alla jobbiga, men roliga, pass under jul och så Stinas och Maries pass som har ribban lite högre.
Men jag verkar få bra med träningvärk i axlarna! Känns som jag skulle behöva en riktig massage!

Nu blev det tråkiga nyheter mitt i spänningen! Störande!

Jag är lite dålig på att blogga nu för tiden eftersom jag även bloggar på min sida på VV. Blir lite dubbelt när jag skriver på två ställen.

Jaha, nu börjar dom snacka om Svininfluensan på nyheterna igen. Någon som dött.... Jo tjena! Vad hade han mer för fel då? Eftersom han var i riskgruppen. Tycker det är skitsnack att man dör av just Svininfluensan. Folk blir sjuka av vaccinet också!

Gott nytt år också! 2011! Vad hände?




RSS 2.0