I found the answere!

Jag får frågan ganska ofta om varför man ser så lite kvinnor här? Det är inte så ofta man ser turkiska kvinnor som arbetar?
Här har ni svaret. Ni ser dem inte för dom gömmer sig i sanden.....
 
 
 

Det vackraste som finns

Har ni någonsin simmat i ett lugnt hav under solnedgången? Inte? Då måste ni skriva upp det på er lista "att göra innan min resa på jorden är över".
Det är, utan att tveka, det vackraste jag gjort i hela mitt liv.
 
Tänk er när solen börjar närma sig horisonten. Nästan alla människor har gått hem, för de har legat hela dagen i solen. Du är inte ensam, men det är inte många där som gör något väsen av sig. Vågorna har lagt sig och ytan är alldeles alldeles stilla. Den är som att slukas av evigheten när du går ner i vattnet. Att dra fingrarna längs ytan är som att dra dem över den ljuvaste sammet. Det är inte varmt. Det är inte kallt. Det bara är.
Du lägger dig för att simma, simma, simma tills du inte längre känner sanden under tårna hur långt ner du än sträcker dem. Du kan lägga dig på rygg och flyta i det djupblå vattnet som solen färgat guld. Du kan ligga där och flyta och inte märka något vad som händer omkring dig, medan himlen och ytan går från guld till rosa för att sedan se solen försvinna och lämna ett ljusrosa skimmer efter sig. Aldrig förr har jag upplevt något vackrare. Aldrig förr har jag upplevt ett sådant lugn.
 
 
 
 
 

When you can not even trust your best friend..

Vissa människor är inte värda att finnas i ditt liv. 
Jag har varit så ledsen nu ett tag över att det finns så mycket lögner och svek i den här världen. Det är så många som har ljugit för mig. Vänt mig ryggen. Stuckit kniven i ryggen och vridit om. Jag har varit så ledsen över att man inte längre kan lita på någon. För alla bara spelar ett spel. 
Har det alltid varit så? Jag tycker inte att jag sett det förut. Men har jag kanske bara varit så upptagen med att växa upp? För skyddat kan jag verkligen inte säga att jag vuxit upp. Jag har spenderat varje dag sedan jag var åtta år med halspulsådern vid öppen. (ta inte illa upp för det mamma, jag älskar dig och jag är stolt över hur du låtit mig och min bror växa upp till att bli starka människor!)
Har det verkligen alltid vari en sådan lömsk värld?
 
Jag har i alla fall insett nu att alla människor bara spelar ett spel. Det kanske finns några unika vackra själar som lever ett rent liv. Men de är inte många. Var noga vilka du släpper inpå ditt liv. Var noga vilka vänner du väljer. Jag har öppnat mina ögon och är ganska säker på vilka personer i mitt liv jg kan lita på fullt ut. Ni är inte många. Men ni är värda så otroligt mycket i mitt hjärta. 
Jag tänker inte nämna någon eftersom jag är rädd att då glömmer jag bort någon och det vill jag verkligen inte göra. Men jag vet att ni vet vilka ni är. Jag kommer alltid att älska er!
 
 
 

Trafiken i Side

Har jag någon gång berättat om trafiken här i Side? Den är galen! Jag skulle aldrig få för mig att köra i denna stan.
Regel nummer ett. Bilbälte... vad är det?! Jag känner 3 stycken i hela Side som använder bilbälte. Och då är BARNEN inräknade. När jag en gång satte mig i en bil och vi började köra så var det ett förfärligt tjutande i bilen, varpå jag, salongsberusad och glad, undare vad det var?! Och jag får till svar "you need to put on your seatbelt!" Jahaaaa!...?
Så spinner vi vidare då, på tal om salongsberusad.. Här finns inget "don't drink and drive". Här har vi gärna en flaska tequila under passagerarsätet och sprätter en öl medan vi sitter och håller i ratten. 
Körfält, körriktning. Vad är det? Här ligger vi gärna på mittlinjen av två filer, så att ingen kan komma och köra förbi. Ligger man däremot bakom ett annat fordon och vill komma förbi, lägger man sig på tutan och klämmer sig förbi bäst det går. 
Är det lite trafik, eller lite krångligt att köra hela vägen till andra sidan (rätt sida) så tar vi och åker i fel fil, mot färdriktningen. Jag har både suttit i bilen som kör på fel sida bilen och mött en taxi, som valt fel sida. 
Rondellerna sen. Gärna väldigt stora, och innehållande stoppljus. Så när man kommit en 3e del av rondellen måste man stanna för att det är rött. Och när det är grönt får man åka en 3e del till, sen stanna för rött.
Eller föresten.... Varför stanna över huvud taget?! Vi kör! Rött betyder väl kör?!
Slår det om till gult när vi närmar oss, så gasar vi lite extra för att hinna före rött.
Är det sen kväll och kanske bara lite trafik, då tar vi gärna en genväg i rondellen, i stället för att åka runt hela och slösa bensin.
Parkerar gör vi där det finns plats. Finns det ingen plats? Nej men då uppfinner vi en plats. Helst dubbel, eller tripel parkerar vi!
Ser vi någon vi känner efter vägen? Ja då stannar vi där vi är och snackar en stund. Och det där tutandet där bakom.. Vad är det för idioter som inte ser att jag försöker föra en konversation här?!
Om polisen har kontroll och vinkar in oss. Då sitter vi och väntar en stund, är polisen dock upptagen och låter oss vänta en minut för länge, då lägger vi gasen i bott och kör.
Åker vi moped har vi gärna stora lass som hänger utanför med oss. Eller varför inte ett litet spädbarn i knät?!
Sist, men inte minst. Åker vi motorcykel.. Då tar vi alla chanser vi får att visa att vår motorcykel går fortast av alla. Helst ska vi också visa att vi är modiga nog att köra först av alla innan det slår om till grönt.
Så snart vi hinner ikapp en ny bil, måste den köras om. Vi har ju motorcykel. Ingen ska komma före oss!
 
Jag beundrar er som vågar köra på det här stället!
 
 
 

RSS 2.0