Vacker Valborg

Så fint väder för Valborg. Vackert. Men ingenstans finns någon brasa? Men det är nog många som grillar, för doften finns. Avlägsna smällar hör jag också, så visst finns det folk som firar! Jag sitter en stund i gräset och fångar de sista solstrålarna för dagen. Så otroligt skönt! Men jag är sorgsen. Jag saknar när det fanns en brasa på sportfältet. Det var tider. Eller den gången jag och Carro köpt en massa cider och hade en cykel att ta oss runt till både Mellsta, sportfältet och andra ställen.
Det hela blev mest att jag satt på pakethållaren och hällde i mig och vi stannade var 15e meter och kissade. Haha.

Valborg är något för barn och för tidiga tonåringar som får festa till lite på Ica cider. Men vad är det när man är vuxen? För det är väl det jag är antar jag? Jag gissar på att många grillar och kanske tar en öl för att man är ledig nästa dag.

Solen börjar försvinna och det börjar bli lite kallt :( Kanske ska ta en promenad nu då?


Kommer sakna Mellsta..

Min kondition har blivit dödad och begraven! Från att ha varit helt ok till att vara stendöd några meter under marken! Jag är alltså på jakt efter en ny! Och då en som är mer än "helt ok". Och jag vill ha den NU.

Jag sitter föresten ute i solen och njuter, medan jag tvättar i Mellsta :) jag kommer att sakna Mellsta! Jag kommer att sakna att man känner alla och hejar så vant varje dag. Jag kommer sakna småpratet med alla och jag kommer sakna alla jag jobbat med. Jag kommer att sakna nästan allt! Det har varit så roligt att jobba här.
Men på torsdag börjar jag i Leksand. Så idag är väl typ min sista dag. Men jag hoppas att jag kan hoppa in nångång här å där ändå ;)

Tillbaka till det där med konditionen. Ska jag behöva leta i spinningsalen? Det är så många som säger att det är så bra där. Men i ärlighetens namn så HATAR jag spinning.. Kanske är det bara för att konditionen är begraven? Skulle jag gilla det mer om den inte var det? Jag gick ju trots allt regelbundet på spinning en gång för länge sen.. Men jag kan inte minnas att jag gillade det på den tiden heller..?

Det tål nog att tänkas på!


Om jag hade en tidsmaskin..

Hur kan det vara att dagen är så olidlig, kylig, blåsig och isande? När kvällarna är så lätta, nästan ljumma och har en svag doft av sommarkväll?! Jag njuter när jag går ut om kvällen. Det gav mig iden om att börja med en liten skön kvällspromenad varje dag. Tror jag skulle göra mig gott :)

Jag mötte en moped på vägen till Hemköp, och det fick mig att drömma tillbaka. Om jag hade en tidsmaskin, så skulle jag resa tillbaka tills jag var 14-15 och moppa tillsammans med Carro till Sunnanö! Jag kommer bära med mig den tiden för alltid! Till exempel gubben som vi vinkade till varje gång vi körde förbi, och som glatt vinkade tillbaka. Gången vi hade badat i timmar och åkte tillbaka på Carros röda räser i solnedgången och jag myste i hennes oversized underbara tröja! Eller gången vi cyklade dit och badade, men ringde efter hennes pappa för vi var för lata för att cykla tillbaka. Och alla gånger vi spelade kort i förtältet, eller inne i husvagnen sent på kvällarna.

It was the time of my life!

Nu önskar jag att jag kunde lägga upp bilden på mig, Carro och Marre på min moppe. Ni har sett den förut. Men jag har den inte på datorn :( Men den bilden kommer alltid att representera lycka för mig.


Sorry..

Har ju inte skrivit på ett tag jag vet. Men mår inte sådär toppen. Och jag vill inte svamla en massa om det här på bloggen så därför har jag inte skrivit alls i stället.

Men jag kan i alla fall upplysa om att jag fått jobb i Leksand och tackat ja. Så kör slutspurten i Mellsta just nu. Ska försöka uppdatera lite mer om det!


Såja..

Nu känns det lite bättre igen. Har varit supersugen hela kvällen, sen jag kom hem från träningen. Men jag micrade några hallon och hällde på en skvätt mjölk :) Nu är Hemköp stängt så nu är det lugnt!
Promenerade hem från gymet också fast det regnade och kom lite snö efter halva vägen. Och när man är duktig fast allt i kroppen skriker om något annat. Då kan man känna sig rätt stolt!

Dessutom är sista pulvret drucket nu. Så sköönt! Never again!

Imorgon kanske jag ska ta mig en morgonpromenad? Ska göra en liten planering, tror jag ska lägga in det faktiskt! Hoppas det kommer bättre väder snart! Då är promenaderna enklare att klara av!




Irriterad.. Frustrerad..

Näe vad sur jag blev nu. Hade skrivit en massa så bara försvann det?!

Hmm... Träningen var inte heller nå rolig idag. Usch, märks att jag lagt på mig fett å vätska och lagt av mig lite muskler! Core och gym har jag kört och jag hade bara ont överallt.. Så trist! Men eftersom jag skulle sluta tänka resultat så har jag bara fokuserat på varje övning idag. Jag hoppas det ser bra ut i slutet av månaden! Annars kommer jag ju automatiskt börja tänka resultat hela tiden. Men om jag låter bli sötsaker å håller matrutinerna så borde jag väl ha någorlunda resultat i slutet av månaden? Eller?

Ska promenera hem nu i det här trista vädret vi har. Men bussen är bara dum och ta eftersom jag mår såhär! Så det är bara att börja gå!


Måndag

Har haft en seg dag fram tills nu.. Kikat lite på datorn och fixat med lite papper. Jag har bland annat kollat upp hur det är med träningen i Leksand, om det skulle vara så att jag får jobb där i sommar. Det såg väl ok ut tycker jag. Inte på långa vägar samma som Borlänge, men helt ok. Sen är ju frågan hur det ser ut under sommaren? Men gym finns ju, så det är ju egentligen huvudsaken. Har ju funderat på att springa i sommar. Så jag får väl göra de tankarna till verklighet om jag blir och jobba där. Sen kommer jag ju såklart vara i Borlänge ibland, så då kan jag ju vara med på det som finns här då :)

Kollade vad som blir på söndag nu också, när Anna är hemma.. Det stod Afro Power Dance.. Känns väl sådär..? Men var ju hon den nya och hon blandade ju in lite Zumbaliknande sist hon var på Zumbatiden, så hon kanske kommer göra det nu också? Och då är det ju bra :) Inte för att Afro är jättetråkigt, men det är inte alls lika kul som Zumba!

Oj vad klockan går! Ska göra mig en omelett och kanske gå ut sen? Ska på Core kvart i fem tänkte jag och sen ta lite gym efter det. Har grym träningsverk efter gårdagen! Hehe. Bara att träna bort ;)





Super-söndag!

Haft en kanondag idag! Var lite segt och så före träningen.. Men när jag väl var nere på stan vände det till en toppendag! Jag började med att sola tio minuter och sen körde Zumba/Afro maraton 1,5 timmar igång! Full fart hela passet och med ett stort leedne på läpparna! Sorgligt bara att det var Annas sista pass :( Kommer sakna henne!
Direkt efter det körde jag Body Pump! Det blev riktigt kämpigt måste jag erkänna, var lite skakis mot slutet! Men jag la mig i bastun i typ en halvtimme och laddade lite.

Väl hemma gjorde jag en havregrynsgröt och lite ägg. Var en jättegod middag måste jag säga. Är kanonstolt över mig själv idag! Känns otroligt bra! Nu har jag fixat lite med datorn och gjort en planering inför morgondagen. Snart kommer min älskade Fais hem och kramas med mig! Hihi.

Var ju föresten något jag skulle dela med mig av till er för någon vecka sen?! Och jag tänkte att idag passar det bra! Nämligen: Jag hatar benövningar!!! Och jag fattar inte varför det måste vara så mycket ben i alla pass?! I Body Pump är det två omgångar ben, i Body Combat är det ju såklart en massa ben, men de är ok.. I Core(?!) är det ben, i Body Balance är det ben, men de är väl också ok.. CX Works slutade jag gå på för de var så mycket ben(?!).. Jag menar hallå?! varför ska alla pass innehålla så mycket ben??? Det är inte alla som behöver/gillar det! Jag gör liksom inga benövningar på gymet nu för tiden, blir för mycket!

Jaja, nog om det. Nu ska jag avsluta och se om han kommer snart. Han hade nog mycket på jobbet idag..

 

NEJ TACK!


Usch

Jag måste ju göra slut på det jag har.. Men blandade med hallon för det skulle mätta lite inför träningen. Men det blev ju inte så gott direkt... Tror det bara är en kvar sen. Sen är det slut och jag ska börja äta ordentligt. Imorgon är det dags att börja med havregrynsgröt igen. Och det blir nog inte bara till frukost i några veckor eftersom jag måste få ihop ett antal lakan ganska snart. Men det kommer bli kanon :D

Om 15 min tar jag mig mot stan!


Söndag

Kanske ska uppdatera lite om helgen. I fredags hade jag ju inte tid att skruva för vi firade två år <3
Vi gjorde mat tillsammans, myste och var på bio. Dock var filmen på bion värdelöst! Men det gjorde inget för vi var tillsammans <3

Igår plockade jag ihop här hemma och fixade lite. Sen kom mamma och Pontus med lite påskfint :) Sen gjorde jag en Jansson fast med tonfisk och så ägg till det. Blev så nöjd med min Jansson, känner mig så duktig :D

Och så fyllde ju Alva 3 år och dom var hos Annika och hälsade på, så jag fixade två paket och promenerade dit på lite kalas. Och jag hade så roligt! Vi spelade yatzy hela kvällen och skrattade som galna! Länge sen jag gjorde det. Men det bara kom :) Så härligt! Dock blev det en massa ätande. Så idag får jag ta det lugnt för jag ska på dans maraton och body pump senare.


Påskigt!

Har ni sett vad påskigt jag har det här med Simba? :) ska äta nu sen promenera till faster Annika och träffa kusinerna från Uppsala. Alva blir 3 år idag, så blir ju lite kalas!


Sömntutor!

Ja här ligger jag och väntar på att sömntutorna ska vakna. En som slängt armarna runt mig och en som har mig som madrass och Fais som huvudkudde. Klockan börjar ju bli ganska mycket så man kan ju hoppas dom vill vakna snart. Så vi får upp och göra oss klara och sen bara njuta av dagen :)


Natti natti

Ligger här tillsammans med Simba och Nallen. Är konstigt nog inte så trött, fast jag var uppe så tidigt med tvätten.

Jag har haft en viktig dag idag och kommit fram till ett beslut. Äntligen. Jag ska släppa den stenhårda kontrollen. Göra en dags planering varje kväll. Men jag ska äta för att må bra och träna för att jag tycker om det. Sluta tänka resultat.. Jag har gjort på "mitt sätt" i över två år och det fungerar ju inte?! Därför ska jag göra det alla alltid sagt åt mig. Äta mat och sluta kontrollera!

Som ni kanske förstår så hade jag ett rätt dåligt resultat på BIA-mätningen idag. Men det hade jag på känn. Tur bara det inte var så illa dom jag fasade! Men nu är det ett nytt liv som väntar.

Ska blunda nu och hoppas min älskling kommer och håller om mig snart. När vi vaknar "imorgon" är det vår två-års-dag. Ska bli så mysigt! Har ingenting planerat och vi ska bara ägna oss åt varann. Så underbart!!


...

Nu tycker jag det kan sluta blåsa så solen får värma ordentligt i stället. Fattar inte varför dessa isvindar ska envisas med att vara här varje år?!

Väntar på bussen hem, ska bara hämta tränings kläder och så ska jag tillbaka till stan igen. Känner mig inte superpepp på att gå i dessa vindar?! Men men..

Så om en timme är det BIA som gäller, möte ett är alltså avklarat. Få se om jag känner mig klokare ikväll eller ej..


Uppe före tuppen!

Nu ligger tvätten i tumlaren, disken ligger i blöt, skräp och annat är ihopplockat och jag är inte ens trött! Den ni ;)
Men nu ska jag ju upp och lägga mig hos Fais tills tvätten är torr.. Frågan är ju hur seg jag är om en timme?!

Jag var duktig och sorterade tvätten snabbt igår kväll också! Så det slapp jag idag! Näe.. Om jag ska ta å gå upp och lägga mig <3


Wakeup call..?

Var kankse det här jag behövde för att öppna ögonen? Imorgon har jag två välbehövliga möten. Ska styra samtalen endast mot det här! Det är dags att göra en förändring nu!
'
Lika bra jag lägger mig.. Är trött och jag ska tvätta mellan 4 och 7! Hade egentligen behövt plocka ihop lite och sortera tvätten, men tror faktiskt jag försöker med det samtidigt som jag tvättar. Tror ni det är möjligt? Sen sover jag mellan 7 och halv tolv, så är det tid för promenad till stan för å ta bussen till ABC.
'
Hittade på underbara G.G. idag, så nu har jag äntligen det att se fram emot varje vecka igen. Hihi. Och så lyckades jag få fram H.I.M.Y.M. också! Kanoners!
'
'

I väntan på Zumba

Sitter å väntar på att Zumban ska börja! Tänkte sola men jag var ju smart och glömde kontanter hemma. Vill inte skriva upp mer på autogiro, blir så krångligt varje gång och jag har ingen koll.. Så jag får dricka min Celsius och kanske crosstraina lite eller nåt? Få se vad jag känner för..

Var på solo nyss. Söta Leena är fortfarande sjuk :( Men gick lite bättre med vikarien idag iaf så det var kul ändå! Men jag hoppas hon blir bra snart. Har iaf fått en härlig ny låt nu så nu kanske jag har lite mer energi att öva? Hoppas. Har ju två veckor nu!


Funderingar på mat

Sitter i solen och äter lunch. Om man nu kan kalla kesella, powerking och naturgodis för lunch?! Nja..
Jag sitter i alla fall här och funderar.. Ganska hårt! På vad jag ska göra.. Ska jag äta? Ska jag shakea? Ska jag börja på VV, eller ska jag hoppas en BIA/månad kan ta fram hur jag ska äta? Och kommer det funka? Ska jag samla recept i en pärm, bara för mig. Och kategorisera frukost, lunch, middag och mellis? Skriva exakta innehåll? Vad ska jag göra?!?!?! Just nu vill jag inget hellre än shakea i några veckor för sommaren kommer med stormsteg. Men jag vet ju vart det leder. Och jag tror inte dom på ABC blir så glada.. Dom slänger nog ut mig?

Det lutar i alla fall åt BIA en gång i månaden med Hannah.. Och äta ordentligt. Kanske till och med fixa en ordentlig hälsokontroll?! Vore nog inte helt dumt. Men så känner jag mig själv så det blir nog inte av...

Imorgon ska jag ju först till ABC sen till Hannah, så det blir nog ett beslut då.


Äckligt trött!

Alltså jag är sjukligt trött! Ska blunda vilken sekund som helst nu. Sorry att jag varit lite dålig på att blogga senaste veckan, men jag har inte alls mått bra. Så i stället för att ni ska få höra mitt gnäll så har jag låtit bli. Låtit bli det mesta faktiskt. Men nu ska jag försöka komma igång igen.
'
Jag har precis kollat klart på alla slags serier jag kunnat för veckan so far. Nu är det bara G.G. och H.I.M.Y.M. som jag inte kan lyckas få fram! Får kika på de senare ;) Hr blivit helt knäpp å ska följa en massa konstiga serier. Men det värsta jag vet är att ha en tid att passa för tvn, så det enda som är heligt är Desperata Hemmafruar. Det går inte att missa! Resten får jag leta fram på datorn!
'
Var iväg på Body Combat idag, snabbt som sjutton efter jobbet. Då hade jag krattat i typ 3 timmar..? Så ni kan ju gissa att jag redan var slut i armar, rygg och mage, vilket jag behöver mycket av på de nya passet! Nu är jag sådär lagom öm i kroppen och kommer somna såå skönt! Synd bara att min älskling är ute på vift och att lillälsklingen har damp? Får krama täcket. Tur jag är så trött!
'
Jag ska ta mig till drömmarnas värld nu. Synd bara att jag inte kan styra vad jag drömmer om på natten. Jag styr mina drömmar på dagen ocg det är till underbara ställen! Jag försöker verkligen ha humöret uppe, och drömmarna gör det så mycket enklare. Men drömmarna på nätterna är värre. Vaknar sällan lycklig. Hoppas på undantag inatt.
'
'

RSS 2.0