Jag lovar jag älskar dig

ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD ♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


.

Jag saknar den tiden..

Jag saknar tiden då jag och Anna var hos farmor en vecka varje sommar och badade och hade skoj. Det var den tiden då jag avundades Anna som var så modig och vågade hoppa från tredje trampolinen, jag vågade inte alls. Men den dagen jag vågade hoppa från första var jag superstolt över mig själv! Det var den tiden jag inbillade mig att det fanns vithajar någonstans där nere om jag skulle komma för långt ner.
Jag saknar den tiden då vi kom på idén att bada med kläderna på, för att vi inte orkade byta om.

Jag saknar den tiden då jag och Carro skulle vara duktiga och cykla till Sunnanö men ringde hennes pappa för att vi inte orkade cykla hem igen. Jag saknar den tiden då vi tog moppen, de sena sommarkvällarna efter en dags bad. Jag saknar tiden då vi var vid Liljan.

Jag saknar tjejkvällarna med Jenny, Malin, Mickis, Nadja och alla er! Den gången när vi alla satt på Hushagen och skrek i kör när pizzabudet plingade på dörren och han frågade om vi såg på en läskig film.

Jag saknar den tiden då jag bode på Hushagen och jag och Anna drog nylonstrumpor på huvudet och klädde oss i galna kläder. När vi gömde oss för grannarna.

Jag saknar den tiden då jag och Zara råkade ta en öl, en till och en till. När Stefan kastade ölen i snön och när jag och Zara satt och grät i omgångar på toaletten, för de mest patetiska anledningar.

Jag saknar den tiden då Marre lurade mig vid allén och det slutade med att jag sprang skrikande hela vägen hem, med Marre gapskrattande en bit bakom.

Jag saknar den tiden då jag, Jenny, Mickis och hela gänget badade i rondellen vid Kupolen.

Jag saknar den tiden då jag sjöng "Ja må hon leva.." för Carro med en adventsljusstake.


Jag saknar den tiden, då jag trots omständigheterna, hade roligt.Just nu går jag på sparläge.
Det enda som får mig på bättre humör är mitt jobb.
Tack gode gud för mitt jobb!


Omstart

Det var en ren pina att få i sig frukosten imorse! Jag fick kväljningar av varenda tugga. När jag väl vant mig av med frukosten är den hemsk att börja med igen. Men jag är så illa tvungen. För från och med idag är det nya tag. Friska tag! Det har jag bestämt mig för nu. Jag var tillbaka till underbara ViktVäktarna igår och hoppas att de mötena ska kunna få lite fason på mig. Men jag har även fått råd att gå till ett annat ställe nästa vecka, få se om det är något för mig. Dit skulle jag gått för många år sedan.

Mötet igår var helt underbart. Jag trodde jag skulle få skämmas eftersom jag bara försvann och var borta i månader, men det var inget att skämmas för och det känns som ett berg lyfter från axlarna när man märker att: "det är inte bara jag". Jag kände mig faktiskt glad när jag gick därifrån! Men idag var den riktiga starten med frukost.. Usch, jag hoppas jag vänjer mig snart!
'
Och det var då själva Fan (ursäkta språket) att man ska behöva ha lägenheten i en enda röra i tre förbaskade veckor bara för att få tre rum ommålade!? IDIOTER! Jag blir så trött! Jag vill bara ha det klart. Men jag blir inte förvånad..
'
Nu vill jag ha hem mitt nya kort så jag kan in på nätet och fixa om min sida!

RSS 2.0