Upp och ner..

Det är konstigt hur livet ena dagen kan gå hur bra som helst. Så sover man en natt och när man vaknar är det som om någon lagt i bromsen och har kommit på att nu går det FÖR bra för den här tjejen.

Det är ingen höjdardag. Fick lägga mig en stund på em för jag hade sån huvudvärk. Sen har det inte varit så många höjder under dagen. Hoppas morgondagen går bättre!

Men jag måste ju i alla fall erkänna att jag är glad för paketet som jag just varit och hämtat på posten. Så spännande! En låda på 16kg energi är det väl meningen?! På söndag kan jag köra igång! Men kan ju starta med själva kärnan redan. Det kommer bli en stor omställning för mig. 3 år har gått och jag har i stort sätt inte ätit någon riktig mat. Ännu mindre LAGAT någon..
Nu ska jag alltså klara av att äta 5 gånger per dag. Som alla vanliga människor.
Kan inte säga annat än att det är galet spännande och faktiskt roligt att faktiskt ta tag i det här :-) Bli frisk.


Nämen se där!

Nu har jag kommit på hur jag ska kunna ha internet på datorn hemma också ;-) Dock vill jag inte använda det för mycket ifall det blir kanondyrt?!
 
Jag var i alla fall tvungen att uppdatera lite nu eftersom det börjar gå lite åt rätt håll för mig :-) Bara sådär helt som om det vore meningen, hittade jag ett möjligt nytt boende för mig. Så jag slipper bo på campingen ;-) Som om någon liksom ledde in mig på rätt väg. Dessutom ringde dem från gymet och ÄNTLIGEN har mitt medlemsskap kunnat flyttas till Leksand! Som smort det här :-)
 
Jag tog mig en liten kvällspromenad idag och kände att det var första gången sen jag flyttade hit som jag faktiskt njöt av Leksand. Jag tog ett litet nostalgiskt varv vid skolan och idrottsplatsen och så. Jag drog in doften av gräs. Det var jättemysigt!
Gick förbi simhallen också och gud vad mysigt dom har gjort det! Jättefint var det och jag vill mer än gärna börja simma nu i höst! Hoppas min ekonomi tillåter ;-)
 
Jag är verkligen peppad nu inför hösten. Det har gått för långt. Jag är tillbaka på ruta ett efter 3 år. Och det bevisar ju bara att MITT sätt funkar inte. Nu är det NYA ögon som ska ses med. Och det är vad som väntar mig redan nästa vecka, och fortsatt genom hela hösten.
 
 

God natt.

Så skönt att komma hem till en ren å fin lägenhet! Helt fantastiskt!
Men dock inte så roligt att den är tom :-( Lite instängd, öppnade upp en stund och tände lite doftljus så nu luktar de sött och luftigt här inne igen :-)

Men som sagt. Så tråkigt att det inte är någon här. Så tomt i sängen. Har haft någon som hållt om mig så skönt i två nätter nu så det känns extra tomt. Det där med en varm kropp intill en när man ska sova är oslagbart. I miss u.

Men det är såhär det är.
Jag gillar den här lägenheten och börjar känna lite att jag måste bestämma mig inför september. Vill jag verkligen flytta ut till "skogen" till en gammal stuga för några hundringar mindre i månaden? Det här är så perfekt, så nära stationen och så fräscht och fint liksom. Hur vill jag ha det?! Just nu känner jag för att stanna. Men plånboken vill gärna att jag ska flytta.
Vad jobbigt att man alltid måste bestämma sig för någonting.. :-P

Nej nu ska jag sova. Jobbar imorgon, vill vara pigg och allert ;-) Kanske till och med hinna packa upp väskan innan jag åker till jobbet? Och försöka åka så jag har tid på mig och kan ta det lugnt innan jag behöver slå upp dörren. Vore skönt för en gångs skull :-)

God natt.


Äntligen!!

Jag kommer in på bloggen via mobilen! Halleluja! Så nu kanske jag kan bli lite bättre på att blogga ;-) Jag har ju inget internet hemma för tillfället. Jag har blivit särbo. Därav följde internet med. Men jag har ju klarat mig hittills.

Sitter på tåget hem efter tre dagars ledigt. Först storstäda jag och tvättade hemma. Sen på kvällen åkte jag till min käresta och har spenderat en dag och två nätter i en liten håla ;-) Imorse åkte jag till Borlänge och fixade lite presenter till lillebror och Leif, som båda har fyllt år. Plus att lillebror flyttar på söndag, flera miiiiiil bort. Så var ju tvungen att säga hejdå och lycka till!

Tränade gjorde jag också med Carro på mitt underbara Må Bättre. Dock ska jag flytta över mitt medlemskap till Leksand nu eftersom jag har fortsatt jobb i höst och vill komma igång med träningen igen.

Nu ska jag av vilken minut som helst. Uppdaterar mer senare!


RSS 2.0