Solarium

Jag har problem med bloggen! Skrev ett inlägg igår, idag när jag kollade var det inte på bloggen när jag gick in och kikade? Fick lägga ut det idag igen.. Det verkar inte bli uppdaterat ordentligt av någon anledning?

Skulle bara säga att idag har jag solat solarium för första gången i mitt liv! Följde lite råd och tänkte ha en grundbränna till Turkiet. Har aldrig gjort det p.g.a. min sällskräck. Men jag låg en kvart idag och det gick okej. Var lite spänd och fick intala mig själv att det är okej :P Men det var skönt faktiskt! Så nu har jag lite färg :) Sen tog jag en promenad i det fina vädret och fick ännu lite färg ;)
Nu sitter jag på jobbet. Ska ta och städa städskrubben nu när jag har lite lugnt!




Önskan om uppdatering

Såg just att jag fått en önskan av "Någon" om att jag ska uppdatera lite oftare. Jag har inte uppdaterat så mycket eftersom jag jobbat mycket och är mest inne och skriver i en blogg där ingen vet vem jag är. Där kan jag vara lite mer öppen med mina funderingar känner jag. Har blivit och känna mig lite privat i det jag skriver, och det vill jag ju inte att vem som helst ska kunna ta del av :) Men absolut ska jag försöka bli bättre på att uppdatera här!
Har funderat på ett bra tag att uppdatera denna bloggen lite och ge den lite ljus? "Livet är en fest" var lite jag förr... Nu känner jag att jag blivit en annan människa och det skulle vara roligt att ge bloggen ett lite nytt utseende. Problemet är att jag inte vet hur man gör?! Har ju haft hjälp förut.. Så nu söker jag tips eller helt enkelt någon som kan hjälpa mig?!
´
Sitter just nu och ser mig omkring i lägenheten och här behövs göras något! Dock var det trevligare att sitta här. Hihi. Men ska väl ta mig i kragen och plocka undan lite, ta ut soporna och springa in på Hemköp och köpa onyttigheter till min älskling!
´
Har föresten kunnat njuta av kvällssolen för första gången på hela sommaren idag. Hade såklart min skönhet MiniPCn med mig ;) På vägen hem från träningen.
´
´

RSS 2.0