Borlängevisit

Ja det blev ju som sagt en snabb visit till Borlänge idag. Fick alla samtal ringda på vägen. Men fy för telefonköer! Usch. Men nu är det gjort i alla fall!
'
Fick lite handlat som jag behöver. Och så en fin present hittade vi på också! Så nu är en del av augustis utgifter överstökat (dock den minsta).
'
Jag har fyllt på med lite pulver också som ska smaka chokladpudding enligt damen i affären? Hehe. Vi får väl se. Behövde en ny shaker och den fick jag på köpet. Blev inte en sån jag hade tänkt mig, men billigare blev det ju ;)
'
Jag var in på min favoritbutik hät i Leksand också. Lundells. Hihi. Där hittar man alltid något roligt att köpa! Undra hur många gånger jag var in där när jag gick i skolan här!? Idag blev det i alla fall en penna och en rulle tejp. Haha!
'
'
Å fyy vad klockan går fort också! Nu börjar jag snart jobba och jag är dötrött! Hade velat lägga mig och vila en liiiten liiiten stund. Men det hinner jag inte :( Jag blir galen på den här tokspringande klockan! Har ju stängning ikväll också, så det passar liksom inte riktigt att vara så trött som jag är just nu. Hade ju tänkt slumra på bussen. Men så som vissa busschaufförer kör och så den här kvava värmen. Det blir ingen rolig kombination :(
Alltså inte riktigt som jag tänkt mig.
'
'

Blåst?!

Nu, efter, vad är det(?), 5 veckor? Mer? Har jag kommit på, att tvättmaskinen är det inga som helst fel på! Det fungerar hur bra som helst! Det är bara jag som inte har förstått att det är två kranar man ska vrida på. Åh vad dum man kan känna sig då! Vilken tur att jag inte hann ringa någon om hjälp och säga att den är trasig! Haha! Så nu har jag krånglat i veckor och draaaagit mig för att tvätta, så funkar det ju hur bra som helst! Jaja, då kan jag tvätta oftare nu ;-)
'
Jag har varit ledig idag och då fylls ju dagen som vanligt med tvätt och storstädning. Är inte klar än, men tar en pause vid datorn innan Fais kommer hem. Ska se över om mina timmar och lönen stämmer so far! Lika bra att se efter! Och så tänkte jag ju såklart uppdatera bloggen, eftersom det inte går att komma in från mobilen. Helkonstigt?!
'
Imorgon åker jag till Borlänge på morgonen för att träffa Anna och kika på en 70års present till vår älskade farmor-mormor ♥
Sen ska jag rätt direkt tillbaka till Leksand igen för att göra mig klar för jobbet. Har fått en hel del extra tid nu de sista veckorna av schemat och det känns kul! Bara någon strödag då jag är ledig nu i ett par veckor. Men jag vet inte varför schemat är så kort? Allstå sommaren har inte ens börjat och vi börjar se slutet av säsongen? Jättetråkigt :-( Och för att inte tala om stressande. Vad sjutton händer i höst?! När augusti är slut vet jag ju ingenting.. Läskigt.
'
Jag har varit på lite loppis de senaste två lördagarna. Men det är verkligen inte meningen att jag ska sälja på loppis! Första lördagen försov jag mig så jag kom två timmar försent och fick sämsta platsen :-(
Nu i lördags när jag hade lillebror med mig och vi var i tid, fick en bra plats och himlen var blå. Då är det ingen som handlar?! Jag gick back :-( Så tråkigt! Men plusset är väl att nu är mina loppis grejor nertryckta i endast 2 banankartonger och tar inte så mycket plats.
Inte för att de tar så mycket plats för mig just nu. Alla mina saker är ju pallade hos en vän! Men skönt sen när jag skaffat nåt permanent boende och ska ha alla mina saker igen!
'
'
Jaha. Motion har det inte blivit så mycket idag heller. Var kanonlat på förmiddan och fick sätta igång med städningen långt in på eftermiddan, därav är jag inte klar än! Får se om jag hinner med en liten promenix innan jag tar en dusch och lägger mig. Städning, tvätt och disk först!
'
'

Motion och sånt där..

Har varit dålig på att blogga nu för datorn är ju hela tiden ockuperad, om den funkar?! Och jag kan inte logga in på bloggen på mobilen och jag vet inte varför?
'
I alla fall. Jag har invigt mina nya springskor! Tyvärr har jag inte SPRUNGIT än, men jag gav mig ut i 50min och körde trappgrejen! 33 trappsteg, upp ner upp ner. Vet ni vad jag menar? 33, 32, 31, 30 osv.
'

'

'
Rockringen har också varit framme mer än vanligt! Så that's good!
'
Jag ser just nu på ett program på 4an om nån familj som behöver gå ner i vikt. Det är en 13årig pojke som är överviktig och han bröt ihop vid första invägningen. Usch, it broke my heart! Stackars liten.
Det är sånt här jag har som motivering :-) Så nu ska rockisen fram tills programmet är slut! Sen ska jag snöra på mig skorna och hinna med lite motion innan jag ska cykla till jobbet.
Gotta get my shit together!!!
'

Zumba

Nej men vad säger ni?!
Blir det någon Zumba när det ser ut som att Leksand snart täcks av detta?!

Jag gick i alla fall till Coop och hyrde film. Känns som att det strax är väder för bara lite film?!


Städa och tvätta

Skit också. Vad är det för dum knapp man trycker på när allt blir markerat och en millisekund senare är all text borta?! Så irriterande!
'
Höll i alla fall på att berätta om hur jag legat på latsidan senaste veckan så lägenheten sett hemsk ut men att jag städat hela dagen och tvättat all tvätt! Och så var jag precis inne på hur tvättstugan suger och hur ingen annan än jag verkar märka det? Jag menar jag hyr i andra hand och har ingen aning om vem man vänder sig till när något är trasigt?! Men men, helt enkelt. Tvätten körs i 15 minuter, alltså den tar i tvättmedel och kör runt. Tömmer vattnet och stannar. Jippi! En tvätt full med tvättmedel. Alltså. Man måste köra igång den igen, utan tvättmedel, för att den ska köra några varv i endast vatten. Sen får man lägga över den pissblöta kokheta tvätten i centifugen (tack gode gud att det finns en!). Där snurrar det i ca 15 minuter till, sen får man lägga det i tumlaren. Detta betyder att jag får sprina ner varje kvart och köra om, byta och vika... Hej å hå! Jag saknar min gamla tvättstuga!
'
Nu har jag bara badrummet kvar och klockan är halv tolv. Usch vad klockan springer ifrån mig! Helt vansinnigt. Mina lediga dagar bara försvann?
'


'


ZzzzZzzz

Den här skulle ju va med också...


Melon

Har sett klart på "Instinct" och ätit min sista måltid. Riktigt bra film det där! Om en man som levt tillsammans med apor och nu sitter i fängelse för mord. Riktigt gripande tycker jag. En och annan tår som fallit.

Hade en bjässe-vovve på besök på jobbet ikväll föresten. Superfin! Och jättemysig :) Saknar verkligen min Svante! Men skulle inte ha nåt emot att ha en bjässe som denna heller ;)

Är rätt fett trött så vet inte riktigt vad jag skriver?! Blev fast i filmen och var tvungen att se klart.
Nu ska jag väl sova, för klockan ringer om några timmar för en saltig shot!
Min sista måltid blev honungsmelon. Nu är det dags att kämpa!

Natti.


Middag med Johanna

Nu har jag haft middag med Johanna och doftar himmelskt! Fick en jättegod parfym av henne. Nu har jag fått allt jag önskat mig i år utom en platt tv och en ny dator ;-) Var ingen som ville köpa de till mig :-P Haha!
'
Johanna verkade nöjd med sina paket också. Så det är roligt :-)
Vi var på gårdscafét och åt god mat på uteserveringen. Var kanonskönt ute nu ju. Pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt! Gick så fort bara tills hon var tvungen att ta tåget hem. Vi ska väl försöka ses nå mer i sommar. Är ju trots allt bara 12 min tågfärd emellan!
'

'
Dom ringde precis från jobbet och frågade om jag kan komma och öppna imorgon.. Jag som sett fram emot min lediga dag! Såå trött! Men är ju glad att dom ringer mig för att dom vet att jag vill ha mer timmar :-) Så självklart tackade jag ja! Är ledig på tisdag sen så jag får ha min "göra ingenting dag" då! Kan ju faktiskt vila efter jobbet imorgon! Och så får jag ta sovmorgon på fredag! Typ sova tills jag ska till jobbet på em?! Haha.
'
Nej men seriöst. Nu stänger jag av det här, drar för persiennerna och drar täcket över huvet. Imorgon vill jag inte försova mig.
'
'

Shoppingen i Borlänge

Sitter mätt och belåten och väntar på att min sambo ska komma hem. Fick åka in en timme tidigare till jobbet idag så jag hann inte riktigt landa innan jag skulle iväg efter shoppingen i Borlänge. Nu har jag packat upp mina shoppingkassar. Byxorna och de söta skorna har jag redan använt!
Och så testade jag munken i håret. Mitt hår är dock lite jobbigt och allt fastnar inte där de ska.
'
'
Och så var det löparskorna, så nu kan jag börja springa! Inga fler ursäkter ;-)
Fick ordentlig hjälp att hitta rätt skor.
'
'
Och sen de nya inneskorna för inomhus träning :-D
'
'
Köpte sånnadär strumpor som "andas" också. Kanonskönt! Kommer bli lite annat än mina gamla instängda skor från förra året!
'
Som sagt. Inga fler undanflykter nu. Det är "time for change"!
'
Det var alltså det där jag i princip fått i födelsedagspresent. Det är det jag fick ihop med presentkort + pengar jag fick i present! så tack alla söta som gav mig det :-)
'
Jag provade en massa skor idag och jag ville så gärna köpa typ tio par med klack!! Men jag har ju hur många som helst hemma som jag inte använder så jag ska väl inte köpa fler. Kläder är dock inte så kul att titta på, köpte byxorna bara för jag var tvungen att ha nånting till jobbet. Men nu ska jag inte handla mer förrän jag är i form för det ;-)
'
Pepp pepp pepp!!
'

Shopping!

Borlänge vistelsen blev lyckad trots morgonens motgångar. Skorna var billigare än vad jag räknat med så det blev lite annat smått å gott!

Har ni sett ett par sötare skor nångång?! :-)


Dagens läxa!

Kolla alltid VAD det är för buss som ska ta dig dit du ska. Kolla inte bara på tiderna och förvänta dig att det är den där vanliga som du alltid annars åker med. Då sitter du där som ett fån sen och undrar varför bussen inte kommer..

Har du tur så kommer du på det i tid så du hinner ringa kundservice och fråga vart tusan den bussen går ifrån och betala en biljett i sista sekunden när du redan är på bussen.

Det här var ju såklart inte jag då.. Utan typ en tjej som heter........ ehmm.... Lisa! (?)


Stolt syster

Har ju glömt att berätta vilken stolt syster jag är :-)


Mjukglass

När Carro var här i fredags var vi ut och åt (för mig) årets första och sista mjukglass! Jag har dreglat efter folk som suttit i solen och njutit av dessa söt-bomber. Men jag måste säga att det var en besvikelse. Inte i närheten så gott som jag mindes och som de såg ut!
Så det var som sagt årets första och sista :)


Blommor

Fick en massa vackra blommor också såklart!
'
Är inte rosor typ det vackraste som finns?! ♥
'
Carro fick höra om min halvdöende orkidé som jag fick av Fais förra året, så hon sa att om jag dödar den här kan jag ju gå och gräva ner mig nånstans ;-) Hehe!
'
'
Och det har hon ju lite granna rätt i ;-)
'
'
Fais gav mig också en ny. Jättefin! Men finast var väl ändå kortet? ♥
'
Jag älskar dig ♥
'


Då var jag alltså 23...

Och det var nu mitt nya braiga liv skulle börja! Så det får jag vl börja styra emot nu då :-) Känns bra. Men frågan är om jag inte avvek lite redan idag..? Men men... Jag får ta en dag i taget! Jag ska i alla fall börja första veckan med att köpa två par skor och hämta lite post i Borlänge, så vi får lite ordning på saker och ting.
Nu ska jag göra lite nytta och betala lite räkningar som kommit på efterkälke. Sen ska jag... Ja? Planera morgondagen kanske. Ska försöka hinna till Falun på möte + lunch innan jag börjar jobba. Undrar om det går ihop? Och så måste jag komma på vad jag ska köpa till Johanna i present till vår middag på onsdag!
'
Härom dagen var föresten Carro här på fika och då fick jag ju som sagt lite paket ;-) Den ena testades idag! Och den fungerade fiiiinfint! Jag FLÖG upp ur sängen!
Leendet samt den vänliga frasen gjorde ju att man inte kunde bli för morgonsur heller ;-)
'
Sen fick jag en perfekt mugg till den kommande fastan också! Sist var de lite krångligt måste jag säga..
'
Här har ni den, laddad med choklad :-P
'
Ja så nu är det väl inte så mycket mer att vänta på.. Förrutom bröllop. Så nu blir det till att vara stenhård! Men jag är pepp!
Inte blev jag någon miljonär igår heller när jag njöt av vin och skrapade de här. Visst är det väl typiskt?! När ska det där "plötsligt händer det" hända mig?!!
'
'

Kalas, på kalas!

Nu (äntligen?) har jag kalasat klart! Det har varit kalas, på kalas i en veckas tid nu. På onsdag ska jag äta middag med Johanna, sen är det helt och hållet slutkalasat för mig! Då måste jag get in shape för bröllop i augusti :-)
'
Idag var sista fikagästerna här. Zara med familj! De blev lite fika, lite skratt med de små sötnosarna och ett snyggt inslaget paket (i en apotekspåse) Hihi! Fick ett hopprep med tyngder i handtagen! Så nu ska väl grannarna bli & tro dom har en elefant på övervåningen?!
'
'
Igår var Lindarna här & så mamma & co. Micke agerade kameraman hela dagen så fick lite kul bilder från gårdagen ;-) Fick en massa fint och flara saker av det jag önskat mig! Har samlat på mig nog med presentkort för två par nya träningsskor! Så någon dag sja jag väl pallra mig till Borlänge för lite shopping :-D
'
'
Var en mysig dag :-)
'

RSS 2.0