Min bokhylla

Då har jag lagt ut min vackra bokhylla på Blocket! Har funderat länge hur jag ska göra, nu har jag bestämt mig på riktigt. Känns lite sorgset. Jag kommer ihåg när vi hämtade den.. jag, Carro och mamma, på IKEA i Gävle. Det var en rolig dag. Vi poppade massa galen musik med rutorna nere så folk kollade snett när vi gled förbi och hade så roligt :)
Vi kom till IKEA och det var kärlek vid första ögonkastet. Det fanns bara ett problem, men tre tjejer kan väl fixa det lätt såklart! Vi fick med oss alla delar ut till problemet. Ingen släpkärra. Det hade vi räknat ut faktiskt. Vi grejade och hade oss i evigheter och till slut var bilen PROPPAD. Carro fick nästan inte plats där bak och mamma såg ingenting i backspegeln. Men vi poppade vår galna musik och gled hem igen. Vilken syn.

Väl hemma och försökte bygga ihop den... Vi hade fått med oss tre mysiga husdjur.. SUPERSTORA svarta tjocka spindlar... Ååååh vad äckligt det var! I mitt rum :/

Nu ska jag i alla fall som sagt sälja den. Efter tungt övervägande ska den bort.
Underbara bokhylla :)
Alla Hjärtans Dag

Hade en jättemysig Alla Hjärtans Dag! Hade hela dagen tillsammans med min älskling! Jag har inte världens mest romantiska kille. Men jag vet nu att det är inte det jag vill ha. Jag vill ha just precis det jag har. Fais. Han har hela mitt hjärta! Och visst har han sina små romantiska stunder.
Jag älskade middagen på restaurangen! Det var så mysigt och helt underbart! Jag kunde inte sluta le.

Det var min bästa och mest romantiska Alla Härtans Dag någonsin!
Pernilla ♥ Fais

Lets be honest...

Har inte skrivit här på länge för att det enda som finns i mitt huvud just nu är Viktväktarna, träning och fokus på att gå ner i vikt. Måttbandet och vågen går varma i min lägenhet! Och jag har inte riktigt velat dela det med allt och alla. Men varför inte? Det är en del av mig, och jag trivs med det.

Jag sitter ständigt och kollar på kort och funderar, önskar, drömmer... Just nu har jag ca. 15 kilo kvar till målet. Känns som en lång väg, men jag tänker hela tiden på vad som väntar vid målet. Total utrensning av garderoben är det jag ser mest fram emot!

Dessutom kunna vara bekväm på krogen igen! Jag saknar krogen. Men de få gånger jag går har jag inte lika roligt som förut. För jag känner mig inte ett dugg bekväm. Så jag saknar att vara bekväm på krogen, helt enkelt.

Är dessutom beroende av allt som har med träning att göra på tv!
Helst skulle jag vilja vara i mål igår! Det går inte fort nog. Efter att man kört Cambridge och är van att gå ner fort har man dåligt tålamod när det går saktare.. Men jag hörde om en tjej som blev riktigt sjuk av soppdiet och blev faktiskt avskräckt! Hon var påväg att dö. Det känns som att Viktväktarna är det enda rätta, där lär man sig en livsstil. Det är ingen diet. Jag bantar inte. Jag lär mig äta rätt.

Nu ska jag gå ner i källaren och se om jag hittar min magträningsgrej!
RSS 2.0