Förbannelse!

Det är en förbannelse...


Förbannelse?

Jag tror det ligger en förbannelse över mig och vissa saker jag skriver i bloggen. Därför tänker jag skriva det ofta för att jag ska veta att det inte är fallet! För det hade ju varit sjukt? Fast idag är nog en halvdålig "testdag". Men men.. . Idag har varit en dålig dag matväg och en seg dag i allting annat. Jag har behövt städa.. Och bädda rent.. Även ringa lite samtal, men jag har inte haft någon som helst lust... Usch vad nere jag varit idag. Jag tvättade i alla fall och fick sällskap av Milla. Det var roligt! Vi har planerat en massa om framtiden, bl. a, vår shoppingresa ;) Åh vad jag längtar! Någon gång augusti-december kommer den garanterat att bli av! . Som sagt, jag har ju varit dålig på maten idag. Har bl.a. ätit semla med Milla. Nu har jag kommit överens med mig själv att i februaris 29 dagar har jag EN "unnar-dag". Och det kan vara alla hjärtans! Jag har inget annat planerat så, alla dagar utom den 14e ska det sitta en stjärna i min almanacka, alla andra dagar är "vardag". Nu hoppas jag Fais kommer hem snart så jag får berätta min plan för honom, så han kan hålla ett öga på mig. Hehe. . Såklart vill jag kramas lite också! . (VAD HAR FÖRESTEN HÄNT MED BLOGG:SE?! Jag kan inte lägga in bilder i mina inlägg?!) .

BIA, tagning 2

Då gör vi ett nytt försök! Alltså, BIA-mätningen gick mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Jag är väl inte 100% nöjd, men åtminstone 99! Muskelmassan hade inte minskat, så det är ju kanon! Det är väl så det ska vara. Och så nådde jag månadens mål! Så nu har jag gjort mig förtjänt av en handväska! Men nu ska vi ju på bio denna veckan, och pengar växer ju inte på träd.. Så kanske får ha den innestående ett tag. Nu är jag taggad för att nå nästa månads mål och hitta på en ny belöning! Taggad att ta en dag i taget och hålla dieten och träningen, även jobba på att bli mer social igen och "komma igång" lite. Men allra mest längtar jag till det slutgiltiga målet och den stora belöningen! Då åker allt i garderoben ut och flyttkartongerna fulla med kläder som står i källaren åker upp. TOTALRENSNING. Sen drar jag med mig Milla på en riktig shoppingresa och handlar nytt från topp till tå! Ska bli så roligt! Har väntat på den dagen i flera år nu. Hehe. Blev lite ändring i träningsplanerna idag också p.g.a. en massa möten som jag var tvungen att gå på. Så det blev lite gym och Core utan skor eftersom jag planerat att som vanligt gå på Body Balance. Men det gick ju bra ändå. Men blev smått illamående och dålig idag också.. Är nog inte helt 100 verkar det som? Imorgon får jag besök av Milla. Det var ett tag sen nu, så vi har en del att skvallra om ;) Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så jag får kramas lite och kanske gosa ihop oss framför en film.

BIA!

Åh! Har suttit och skrivit värsta långa inlägget och så lyckades jag radera alltihop! Suck.

Sitter och laddar med en Celsius och ska snart ta mig igenom ett skolöst gympass följt av ett Core pass!

Skulle uppdatera om dagens BIA, vilket gick bättre än förväntat! Men eftersom min Celsius är slut och jag är laddad så får jag uppdatera lite närmare när jag kommer hem.


Vad hände?

Åh vilken klant jag är! Glömde att det är söndag och gick ut för att vänta på bussen en halvtimme för tidigt.. Sitter nu inne vid bion och testar göra mitt första mobil-inlägg, få se hur det blir.

Var nere på gymet nyss för att köra ett pass, men jag blev kanondålig! Jag mådde illa, kallsvettades och allting bara snurrade.. Så tråkigt! Jag som ville köra och var så taggad. Men men.. Känns ändå son att BIA-mätningen imorgon kommer att vara rätt dålig.. Men jag får helt enkelt lära mig acceptera det och ta en dag i taget. Det är mitt stora problem.. Men men.

Vi var på dop idag i Uppsala. Jättemysigt, men tyvärr en del fika. Men som jag sa: acceptera!

Usch när jag mår såhär vill jag bara lägga mig brevid min älskling somna i hans armar! Men är väl 1,5 timme kvar innan han är hemma..

Ser nu att filmen jag vill se har kommit hit!! Måste övertala min sötnos att vi ska se den i veckan! HOPPAS han vill det :)
Någon som sett den? "the darkest hour".

Nä om jag ska ta och gå till bussen, igen.. Och hem och ta en varm dusch och kanske något att äta, få se om jag känner mig bättre?


Följ mitt "nya liv"

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Var ju ett tag sen sist. Men nu håller jag på att hitta en ny livsstil och jag tänkte att ni skulle få hänga med lite i vad som händer i mitt liv just nu.
.
Ni ska få följa med i mitt "nya liv" som i stort sätt träningsnakoman påväg mot det underbara målet. Min resa mot ett lyckligare liv med 100 procent självkänsla. Och en liten insikt i min nya "diet" med hjälp av Hannah på Må Bättre och såklart Dala ABC, där jag jobbar med min ätstörning.
Jag försöker lära mig att ta en dag i taget och det börjar bli roligt nu eftersom jag sakta med säkert börjar se resultat!
.
Jag vill försöka komma tillbaka till känslan jag hade då jag äntligen fick min blogg designad och skrev dit mitt motto "Livet är en fest". Som det ser ut nu är jag ganska långt därifrån! Men min plan är att hitta tillbaka dit.
Längre fram, kanske i vår, ska jag försöka fixa ny design på bloggen också, då den här är rätt gammal och bilderna likaså!
.
Sitter här med träningsverk i hela kroppen, och en gnutta illamående då jag var alldeles för hungrig när jag kom hem och åt en aning för mycket. Ska ta en kopp thé få se om jag kan få det att lugna sig lite.. Blev riktigt trött nu på eftermiddagen efter den "händelserika" förmiddagen.
Jag klev upp och körde fem minuter med rockringen och satte sedan på mig träningskläderna, skyndade mig med frukost och promenerade ner på stan. Började med Easy Line 35 minuter och var sedan på gymet ca. 1 timme.
.
Direkt därefter traskade jag till Kupolen för att inhandla dop-present i sitsa minuten och så var jag in på Telia för att försöka byta till något som drar ner mina mobil-räkningar. Hoppas på att det blir bättre nu, har jag tur får jag bara hälften mot vad jag fått de senaste månaderna! När jag var klar gick jag hem och åt och satt mig här i soffan, nu skulle jag lätt kunna ta en powernap!
.
Funderar lite på vad jag ska hitta på nu, fram till 20 då mamma kommer med bilen, sen vid 21 ska jag åka mot Ludvika och hämta älsklingen min ♥
.
Kanske ska gå och värma en kopp thé nu och komma fram till vad jag ska sysselsätta mig med.
.
.

RSS 2.0