Seg stängning..

Jag har seriöst en väldigt creeepy granne. Gör saker som inte känns ok. Tur jag bara bor här över somaren. Snart vågar man väl inte röra sig i lägenheten?
Ja ja.. Jag har haft Carro på besök idag, fikat, gjort Leksand (på 5 minuter?!) och såklart fick jag presenter ;) Lägger väl ut ett par bilder sneare så ni får se.
'
Nu sitter jag på jobbet, har stängning. Chefen var in för ett tag sen och frågade om jag var här varje kväll. Känns så ibland ;) Hehe! Men vad gör man när man blir erbjuden lite extra timmar liksom?! Klart man tackar ja :)
'
Igår var jag på Zumba i parken. Sa jag de? Gick 3 minuter i och jag kom precis i tid. Var kanonväder också. Solen sken på oss hela timmen! Vad jag har förstått kommer det att vara Zumba varje torsdag hela sommaren. Och det hurrar jag för! Zumba i solen 3 minuter bort. Jippie!
'
Imorgon ska jag jobba typ hela dagen, sen på söndag, min dag :), är jag ledig och får en massa fikagäster i min lilla lägnhet! Ska bli trevligt!
På måndag får jag också lite gäster och på onsdag blir det middag med Johanna! Men efter det så börjar mitt nya liv som 23 åring. Jag har lovat mig själv att mitt liv som 23 ska bli great! Så det startar såklart med att komma igång med träningen igen (ska ju köpa mig nya skor) och såklart bli supernyttig i matväg ;) Och självklart ska ni
få vara med på ett hörn av mitt supergrejta år!
'
'
'
Jag saknar föresten min lilla flicka så sjukligt mycket! Åh! Jag drömmer om henne och tänker på henne varje dag! jag önskar hon var här med mig ♥
'
image description
Mitt hjärta!
'

Kalas

Idag hade jag kalas med Anna, Annika och farmor! Bjöd på hemlagad smörgåstårta och glasstårta! Jobbade först till kl 15, sen var jag hem och plockade undan lite och gjorde klar smörgåstårtan. Nu har jag ett berg med disk i köket, men jag häckar vid datorn och poppar musik i stället ;)
Får väl lov att ta tag i den där disken snart.

Imorgon skulle Zara & co komma på fika, men vi bokade om det till måndag. Stressigt liv vi lever i nu för tiden ;) Så det blir nog Zumba i parken för mig imorgon i stället. Måste ju komma igång nu. Hittills har jag fått ett fotoalbum, presentkort på ansiktsbehandling och så pengar + presentkort till SPRINGSKOR & nya INNESKOR. Så nu jäklar ska jag komma igång igen :)
Inte för att jag hinner köpa dojjor till imorgon, men nästa vecka kanske?

Varje dag funderar jag på vilken väg vid skälet jag ska ta nu. Jag gillar inte personen jag blivit. Jag saknar gamla galna, glada Pilla! Jag antar att ni märkt att hon i princip är borta. Men tro inte att jag glömt henne. På något vis ska jag ta fram henne igen. Det innebär också att när hon är framme kommer bloggen att rulla på lite bättre också. Jag har så många beslut att ta och jag vet inte hur, var och när. Och det är skrämmande vad som finns på andra sidan ju.. Men om några dagar blir jag 23 och då har jag lovat mig själv att då ska jag inte leva på det här viset mer. Ändringar ska ske! Och så är det bara! Kosta vad det kosta vill, smärta vad det smärta vill. Thats it!

Jag vill inte ångra mig när jag sitter på ålderdomshemmet.


Helt ok även om man inte direkt är något proffs?


Dagens kalasare! Kusin, faster & farmor ♥
Jag lever!

Ja, lika bra jag säger de. Var rätt länge sen jag bloggade nu.. Har inte mått sådär jättebra, så det är därför jag inte bloggat. Men nu ska det väl gå åt rätt håll hoppas jag!

Jag bor ju numera mitt i Leksand! Jobbar på campingen, och jag trivs :) Söta tjejer i repan och roligt jobb. Nu är jag ledig två dagar, sen är det midsommar och då smäller det väl bara till! Ska bli skoj!
Idag ska jag och Ellen prova Leksands-dräkten eftersom vi måste ha en sån på oss fredag och lördag... Ehm.. Yes! :\

I en vecka nu har jag provat på något nytt: fasta. Det går skitbra och jag vägde mig idag, sjunde dagen, och känner mig riktigt nöjd :) Nog för att jag tröttnat lite på den där jäkla buljongen. Men ska man va fin får man lida pin! Jag har ett stort mål att nå till bröllopet jag ska på i augusti!


RSS 2.0