Ego-dag :)

Idag har jag haft en riktig ego-dag!
Först gick jag till Kupolen och köpte de läckra skorna på New Yorker! Och så råkade det bli en tröja och två par fingervantar på H&M. Sen satte jag mig i lugn och ro på Taco Bar och åt en nacho tallrik och tittade på folk.

Sen gick jag vidare till Må Bättre och tog mig tre till stämplar till utmaningen! Stämpel... vad blev det? Fyra(!) var Core RELEASEN, stämpel 5 vart Zumba Oriental-special, och stämpel 6 Body Pump. Var lite vimmelkantig i slutet av Body Pump måste jag erkänna. Men nu mår jag toppen!
Må Bättre är så himla underbart! Där är man EN PERSON inte bara en i mängden. Man sticker ut. Ledarna vet vem man är. De i receptionen vet exakt vad man heter och vad mar ska gå på och har gått på. Stenkoll! Dom är som kompisar. Superhärligt!

Nu har jag tagit mig en liten pause och ska strax sätta igång med städning. Litegrann i alla fall. Sen kommer älsklingen och då vill jag bara myyyysa ♥






Är lite trött på det här stället också. Inatt försvann min cykel :( Hoppas verkligen jag får tillbaka den! Ringde polisen på direkten och har ju papper och allt på den. Så hoppet finns. Men jag är 99% säker på vem som gjort det. Men om ni ser min vita (nästan ljust grå) Monark Eleonora med svart cykelkorg så kan ni ju säga till! Tur det är höst å kallt.


Kläder och träning

Kom nyligen hem från farmor, varit där nästan hela dagen. Ätit gott och pratat massor. Var en sväng på Kupolen innan och köpte lite legings och en halsduk. Hittade apläckra skor också! Men ska åka tillbaka imorgon och kika lite mer.

Igår var jag där med söta Louise och hon uppmuntrade mig att kika på vinterjacka. Var roligt. Kunde ha mindre storlekar än jag haft förut och det gör allt så himla mycket roligare! Hittade en på New Yorker (bästaste affären!) som var både bra till fint och till att värma i kylan. Blev störtkär på en gång.

På eftermiddagen började jag på utmaningen på träningen. Skulle klara av pass 1 av 12. När pass 1 (Afro Power Dance) övertalade Malin mig att stanna på cirkelträningen också, så det blev pass 2 av 12. Var jättejobbigt ock kanske inte min grej. Men ändå trevligt att prova på något nytt! Och så blev ju en extra ruta ikryssad ;)

Imorse tog jag pass 3 av 12 (Easy Line) med en hel del träningsvärk från igår. Var Sara idag, hon pressade oss som fan på benpressen sista varvet! Så nu är träningsvärken ännuvärre i benen ;)
Imorgon ska jag fylla fler rutor på utmaningen! Och såklart inhandla ett par nya skor ;)




Finally!!

Mindre än en timme kvar.. sen börjar DESPERATA HEMMAFRUAR!! Ååååh vad roligt! Dock sista säsongen ever... Så himla sorgset! Jag hoppas det slutar bra!
'
Så nu ska jag ta och plocka ihop lite här och mysa ihop mig i soffan och bara njuuuuta! :D
'
'

Söndag

Blev en konstig dag det här! Vi sov kanonlänge! Sådär så man liksom är alldeles snurrig när man kommer upp... Vi segade oss upp och åt gottig frukost med Aubergine. Lovely!
Sen var det bara för mig att packa träningsväskan och bege mig mot träningen! :)

Började med en timmes Zumba! Och det är så roligt :D
Och vad är inte roligare än när man står och pimplar vaten och svetten rinner efteråt kommer en kvinna fram och pickar på axeln och säger; "Jag måste bara säga, Gud vad du är duktig på att dansa! Det är så roligt att se." !? Jag hade sett hur hon kollade på mig under passet, men tänkte inget mer på det.. Jag kikar ju också på de andra ibland! Men jag gick ut med stolta steg och kände mig kanonbra!

Fyllde på vattenflaskan och gick in igen för ett Body Pump! Inte riktigt lika kul, men ger ändå bra resutlat och jag försöker verkligen jobba på tekniken. Sen fick jag lova att vänta länge på enn buss och ändå gå halva vägen hem :/ I spöregnet.. Men men... Sånt är livet!
Passade på att ringa pappa och Kicki och se hur det var med dem.

Nu har jag bara latat mig och ätit lite skräp, ska se ett till Gossip Girl avsnitt nu, sen tror jag att jag försöker sova faktiskt. Ska åka tidigt till jobbet imorgon så jag är klar vid 11.. Älsk behöver bilen i tid!
Jag åker kanske en vända till Zara? Var länge sen nu!

Hoppas min älskling kommer hem och kramar mig snart. Annars, natti natti!




Träning & Matvanor

Nu är jag sådär dålig på att uppdatera igen! Fy på mig.
Jag går in och börjar på ett inlägg, sen kommer det något i vägen och så blir det inget.. typiskt!
'
Just nu sitter jag på jobbet och tänker på träningen och mina så kallade matvanor..
Träningen går faktiskt superbra! Och jag tror jag faktiskt börjar märka resultat. Känns så härligt att det ÄNTLIGEN händer något, att man får ut något av allt slit. Och jag är så glad för min älskade Fais som tvingar iväg mig även då jag hellre skulle sitta hemma i soffan framför en film och snaska godis!
'
Det är ju bara de här idiotiska så kallade "matvanorna" jag har som gör att allt går segare. Alltså vissa dagar äter jag bara skit, andra inte alls. Jag skäms så pass att jag inte ens vill skriva i min Matdagbok som jag skriver för Dala ABC, egentligen endast för min egen skull.. Jag och Fais satt och pratade om det en del igår.. Jag måste verkligen försöka nu! Men tur att han är hemma om dagarna nu, annars vet jag inte vad som hade hänt med mig... Så som det såg ut för någon månad sen :/
'
Drog med mamma på VV i tisdags också, så nu ska vi se till att gå och jag hoppas även att det ska kunna hjälpa. Har bestämt mig att inte väga mig hemma också. Bara där varje tisdag (och inte stanna hemma bara för det känns som jag gått upp eller så?!)! Har dock inte skrivit vad jag ätit hittills denna vecka av samma anledning som jag inte skriver i Matdagboken till Dala ABC.. Men ska dit på torsdag igen och får prata med honom mer då..
Har också en rädsla hela tiden att jag inte ska få deras hjälp :( Egentligen vet jag inte varför.. Men det käns lite som dom ska säga; "Du har väl inga problem, här har du inget att göra! Tack och hej." Vad skulle hända med mig då...?
'
'
Mina nya bästa vänner vid träningen!
'
Jag tror dessa är en stor del i mina resultat! Utan den ena hade jag inte haft energin, utan den andra antaglien inte så bra resultat som jag tror jag fått!?!
'

RSS 2.0