Running Hippos

Har varit sjuk i några dagar och inte kunnat springa. Dessutom blir man slapp med allt när man är sjuk, och resultatet av det kan jag inte säga gillas. har varit piggare och på bra humör idag. Men inte hjälpte det. Bättre lycka imorgon!

På tal om lycka imorgon! Jag behöver verkligen LYCKA imorgon. Jag ska stå på loppis hela dagen och om det regnar som det gör idag kommer mina saker vara helt dränkta i stället för sålda.
hoppas på uppehåll!!

Pratade med mamma igår och hon planerar att hon ska komma till Mellsta och springa med mig. Känns roligt och jag hoppas att det blir av! Hon behöver komma ut hon också! Och jag menad det känns ju mycket bättre när det är två flodhästar i skogen än när man är ensam flodhäst i träningsoutfit. Och så går tiden mycket fortare när man har sällskap. Men nu var det några dagar sen jag själv sprang, efter helgen blir det att ta tag i det igen. Sluta vara sjuk och öva inför att sväva fjäderlätt genom skogen.
Hur seg var jag förr egentligen?!

El-spåret i Mellsta var jag glad om jag fick poäng på när vi hade Klackiaden! Och då fick man poäng om man kom in under 30 min! Idag när jag sprang runt började jag undra om jag hade fuskat?! Eller vad jag höll på med på den tiden egentligen?! Jag var runt på strax under 15 min! Och då sprang jag 2/3... Jag fick helt enkelt ta ett varv till! Det blev exakt 30min! TVÅ varv! Jag måste ha haft bly i röven på den tiden!

Jaha, men jag är hyffsat nöjd med det! Vet doch inte hur lång sträckan är..? Får ta reda på det! Gick två stolpar, sprang 4. Det är väl helt okej för att vara första gången på väldigt, VÄLDIGT länge?
Men i slutet var jag bra trött och trodde jag skulle sluta andas totalt, jag har verkligen inte flåset! Dessutom känner jag mig klumpig som en flodhäst när jag springer.. Men i slutet av sommaren har jag bestämt mig för att fluga fjäderlätt fram!
Men tills dess....
Planer på en hurrtig sommar!

Sitter och tar en paus på jobbet. Telefonen har ringt som bara den idag! Alla bönar och ber om en plats till P&L. Men vilken tur jag har att telefonen är tyst just precis nu när jag tar mig en liten paus! ......
(Skulle aldrig ha sagt så, då ringde det precis! :P Men men...) nu då.

Det är så tråkigt att det är så kallt idag igen. Och det blåser igenom kläderna hela tiden. Det är hemskt! Jag vill ha sommarvärme nu. Precis nu! jag är trött på att frysa och behöva sätta på mig jacka och en massa tröjor hela tiden.

Idag när jag slutar ska jag försöka ta mig runt el-spåret här i Mellsta. Ska försöka springa, men det lär väl antagligen bli till att gå en bra bit också, var ju bra länge sen jag var ute och sprang ordentligt. Men i sommar ska jag ta igen det hade jag tänkt! Ny musik i mobilen och jobbar intill ett motionsspår, kan inte bli bättre :) Heja mig!Jag får väl komma in senare och rapportera hur det gick ;)För dig...

Jag vet att det gör dig ledsen. Och jag vet att allt det du säger är sant. Jag vet. Ändå gör jag det för dig. Förlåt mig. Men dagarna går fort och jag lovar att det är sista gången Någonsin. Du är det finaste i mitt liv och det hugger i hjärtat på mig när jag ser hur mycket du hatar det. Men det är sista gången nu. Jag svär!
Du är viktigast för mig, men jag måste göra det här nu. För vår skull.
JAG ÄLSKAR DIG!
Snart är det över. Jag lovar. Jag svär.


Sitter på jobbet och är helt snurrig i huvudet. Ingenting ligger på ett bra ställe och det är mer en soptipp än en reception. Är alldeles trött i huvudet efter två dagars jobb för att försöka få någon ordning i denna röran!
Behöver en nypa luft och en gnutta sol! Synd bara att det blåser så hemskt..
Nu ska jag gräva fram dammsugarn och fortsätta....


Bara några dagar kvar... Min älskling, jag hatar också det här.


Väntan..

Jaha, då är jag klar med all städning för idag! Men idag måste jag sitta kvar ett tag och invänta sena utcheckningar. Sen ska jag väl hem och fortsätta gå igenom mina skivor. Håller på att samla ihop till loppisen på Biltema om 2 veckor! Måste bli av med lite skit! Jag har så enormt mycket skivor, och jag lyssnar aldrig på skivor, jag lyssnar ju bara på musik från datorn.. Då är det ju onödigt att ha alla de där skivorna ståendes och ta plats och samla damm!

Nu får vi se om det går bättre idag. Blev ju inte så lyckat igår.. Får helt enkelt kämpa bättre idag!


M. Camping ♥

Nu är jag igång och jobbar igen på denna underbara camping! Här händer alltid nånting spännande, och det har det gjort redan idag. Dock lite tragiskt, men det är alla sorters händelser som gör det här jobbet intressant!
Synd bara att säsongen inte är igång än, så det händer inte så mycket här i receptionen. Och jag måste vara galen! För jag bara ÄLSKAR när telefonen ringer!

*********************************************

Nu är jag igång igen, och den här gången gör jag det för Din skull. Jag vet att du hatar det, men tack för att du låter mig. För jag vill göra det för Dig. Och sedan aldrig mer. Men nu är jag igång igen och jag känner mig redo att ta tag i det ordentligt!


RSS 2.0