Julkalendern

Hihi.. Snart är det 1 december och julkalendern börjar! I år är det Mysteriet på Greveholm!! Såklart ska jag titta! Hoppas innerligt att dom får den lika bra som den var första gången! 
 
 
 
Det passar ju utmärkt till min lugna helg. Se lite julkalender :-)
 

Kommer ni ihåg..?

Minns ni gamla partypinglan Pilla? Det var väl ca tre år sedan man kunde se henne ute på varenda dansgolv. Bara njutandes av livet. Vet ni hur mycket jag saknar henne?! Hon bor fortfarande inne här någonstans, alla volanger gömmer henne bara.. En dag som idag.. Jag deppar ner på allt och det känns som inget någonsin kommer kunna lyfta upp mig. Men bara musiken min musik kommer igång, så fyller den hela mitt hjärta! Varför dansar jag inte längre?! Varför går jag inte på Zumba så fort jag får chansen?! Det är en droooooooog! Ett uppåtchach som jag bara måste ha! Varför har jag avstått så länge?! Imorgon är det jag som går på Zumba. Utan undanflykter.
 
Sen önskar jag mig en krog som bara spelar min musik!! Inte det här eviga dunket som alla gör överallt, som man inte riktigt vet hur man ska dansa till, det enda som passar är typ att hoppa upp och ner?! Det ska vara musik som får en att shakea ass! Det ska vara det där härliga dunket som får höfterna att rulla! Dunket som passar till hjärtslagen! Shit vad jag saknar det! 
 
Minns ni den Pilla?! Jag vill ha henne tillbaka!
 
 
 

Längtar...

Längtar galet till nästa lördag! Då ska jag viiiiila! Äntligen. Sen ska jag kolla om jag kanske kan ta julklappsshopping den helgen också :-) Längtar till denna löardag också för den kommer bli mys mys! Men nästa lördag är lite speciell. Men den är nog här snart!
 
Den här lördagen ska jag i alla fall på hockey.. Så mycket som jkag bott i Leksand och aldrig varit på hockey?! Det är liksom dags nu. Och då går jag ju såklart med min hockeyexpert ;-) ♥ Jag var ju "på en match" förra året innan jul, men det var med jobbet och vi tjejer satt mest kvar innte vi bordet (vi var slltså på middag samtidigt) och drack drinkar i stället! Såg kanske 10 min av matchen? Nu i helgen är sdet dessutom väldigt bokat så det blir nog rätt bra med folk. Kul att uppleva det "på riktigt". 
 
 
Nästa lördag ska jag på lunch eller middag med Johanna och så ska jag inte göra mer.. Bara vila och se på film. Ska nog hyra en hög med "må-bra-filmer". Ser fram emot den dagen som bara den! Jag behöver den nu, har varit mycket på senaste..
 
 
 

Nov. 14, 2012

Sitter på tåget påväg hem från Borlänge. Har varit och lämnat mammas bil som vi lånade hem igår när vi var på bio. Åh vad bra den var!! Så tråkigt att som är slut nu.. När sista filmen kommer ut på DVD ska jag skaffa mig en box med alla filmerna! Bara sååå bra!

Nu ska jag leta mig tillbaka till mina nyfunna rutiner igen och få lite ordning på tillvaron. Tyvärr har tiden gått så fort att det nu är dags att mäta sig för klänning, men min kropp har inte hunnit med.. Inte mycket att göra åt, men hade varit roligare om den hade hunnit med en aning i alla fall... Får se över det. Men jag kommer nog ändå få sy om lite här och där när den väl kommer! Vi får väl se!

Jag önskar att jag låg hemma i sängen nu och inte satt på det här jäkla tåget, utan en enda plats i rätt riktning.. Kan inte åka baklänges när jag redan är illamående :-(

Men men.. Jag känner att jag skriver lite osammanhängande.. Är rätt trött så kanske inte konstigt.
God natt allihopa!


Bara 1 dag kvar!

Imorgon är det dags ;-)
 
 

Breaking Dawn part 2

Sista filmen i Twilightserien! På tisdag 23.59 är det premiär och jag har biljetter! Ska bli så roligt. Hihi! Tycker det är lite mysfaktor att gå på en så populär premiär mitt i natten! Och vem har inte längtat galet efter det spännande slutet?!
 
 

Snabb update!

Här kommer man till jobbet och får reda på att ena chefen är hemma magsjuk och så en stund senare åker städtjejen hem för hon mår inte bra... Känns inte helt lovande måste jag erkänna! Jag ska ju till Borlänge idag på solo och sen gratta min underbara lilla Micke som blir 7 år idag! Känns som igår jag satt på BB med han i mina armar! :-)
 
Är så mycket jag ska hinna med också! Köpa present ska jag ju göra såklart. Sen ska jag på sång.. Och så måste jag hämta massa papper på Bullermyren, sen till Lergärdet och gratta lillebror. Så vill jag helst hinna med tåget som går tio över åtta hem.. Så jag hinner förbereda morgondagen..! Vi får väl se hur det går med det. 
 
Jag vill be om ursäkt om jag är lite dålig på att uppdatera bloggen nu, men jag håller på med ett litet projekt som ni kanske får ta del av här snart! Och så har jag ju bara tillgång till bloggen på jobbet, vilket inte är helt bra.. Inte heller för mitt jobbsökande. Jag ska lägga mankeln till där har jag ju lovat ;-) Så ska ta tag i det också. Fyller dock mina dagar rätt bra nu med lite det ena och lite det andra.. Så det är svårt att hinna med allt!
 
Och julklappshandlingen liksom.. Den börjar jag få lite panik över?! När ska man hinna med allt?! Jaja, ni ska, så småning om, få ta del av mitt lilla projekt och så ska jag försöka bli lite mer aktiv!
 

Jippie!

På fredag kommer dom och ska fixa min TV!! Ska bli trevligt att få lite sällskap. Men då fick jag ju även lite press på mig att städa hemma! Fick i alla fall undan lite disk igår. Ska se till att sätta igång direkt när jag kommer hem idag. Dessutom måste jag iväg och handla idag. Micke fyller ju år imorgon så jag måste ju skaffa en present! Hoppas leksaksaffären här har något att erbjuda! Och så har jag ju inte övat på låten till imorgon heller..
Mycket att göra idag med andra ord ;-)
 
 

Måndag

Måndag igen och jag känner mig himla duktig :-P Jag klarade av att kliva upp 06.00 för att sticka och träna innan jobbet! Kanske jag får lite tid över på eftermiddagarna till att göra annat kul. Man måste ju ta vara på dagarna ju!
Fast idag har jag visserligen bokat in mig på 45 min Zumba i em.. Men vi får se hur jag orkar.. Sov inte jättebra inatt..
 
Det är inte meningen att jag ska cykla heller.. I torsdags fick jag punktering.. Alltså det är tredje gången på MAX tre veckor som det går sönder?! Och då har jag liksom nyss fått nya däck på cykeln... Så irriterande verkligen!
Alltså jag är ju beroende av min cykel. Som när jag ska iväg och träna och till jobbet.. Det är inge kul att ägna all tid åt att promenera hit och dit med tung väska.. Jag ska väl ringa och höra vad dom tar för att laga en punktering på Allans.. Eller kanske kolla upp vad ett busskort ligger på? 
 
 
 
Ska jag träna varje morgon innan jobbet så behöver jag verkligen något att åka på! Ångrar mig lite att jag inte impulsköpte den där bilen ändå. Jösses vad skönt det skulle ha varit! Men men.. Jag behöver få ordning på ekonomin innan jag skaffar mig en bil. Dessutom måste jag bestämma mig nån gång vad det är jag vill.. När jag har bestämt mig för att bosätta mig någonstans för ett tag och faktiskt stanna tillräckligt länge på ett och samma jobb. Då ska jag också skaffa mig en bil. Och då ska det vara en bättre begagnad och ingen skrothög, som jag kollade på denna gången.. Höhö...
 
Nu ska jag jobba lite och se till att ringa Allans!
 

Bara en fundering..

Denna låt ger mig rysningar.. Ni kanske förstår varför..

Linnea Henriksson - Lyckligare nu


RSS 2.0