Ben & Jerry's och Miss Jones!

Jag vill äta en hel butt Ben & Jerry's Cookie dough och se på Bridget Jones Dagbok! Jag vill sätta på mig mjukiskläder, burra in mig i ett täcke och sitta och tycka synd om mig själv medan jag ser världens härligaste kvinna vara sig själv! Det finns nog ingen som kan pigga upp mig som Bridget Jones. Alltid när jag känner mig nere och lite ensam vill jag se de filmerna. Men känslan blir inte densamma utan den där stora butten Ben & Jerry's. Hur kul är en flaska vatten liksom?

Jag försöker njuta i fulla drag av de sista dagarna här i Mellsta. Min chef sa till mig idag, att även om jag inte säger det, så syns det att jag sörjer att det snart är slut. Han är verkligen en människo-kännare! För jag sörjer verkligen. Göran tyckte att jag skulle be på mina bara knän för Leif att få fortsätta på nåt vis! Ungefär vad jag själv har funderat på.
Åh gud vad jag kommer att sakna alla. Å Göran! Han är liksom bara som en stor snäll nallebjörn som man bara vill krama! Vet egentligen inte varför, men han är liksom så snäll och omtänksam :)

45 minuter kvar tills grabbarna kommer och tar över. Välbehövligt!


Sex ynka dagar kvar..

Nu är slutet nära.. Usch! Jag vill så gärna vara kvar här! Jag älskar det här stället! Det är det bästa jobbet jag någonsin haft. Jag skulle kunna be på mina bara knän för att få stanna! Dom kan väl anställa mig i stället för att sitta på jour själva hela året? Jag vet hur man gör med bokföringsunderlag och allt det där. Hm. Nackdelen med säsongsjobb. Har man hittat rätt är det ändå över när säsongen är slut. Blir till att söka nytt nu då.

Har kikat lite på vad som händer på bröllopet i oktober också! Åh vad jag längtar! Ska bli så roligt!

Så var det ju det här med låten.. Jag har stressat upp mig så mycket för den och tusen andra saker så usch, jag mådde inte så bra i förrgår och igår. Jag måste försöka varva ner! Men jag vill ju inte varva ner, jag vill varva upp! Måste ta ett steg i taget, men jag vill ta alla på en gång!  För det är när jag är ute på saker som jag känner mig glad och så full av liv. Jag vill bara att allt ska passa in. Snälla gör så att jag löser detta!

Fortsätter jag skriva nu kommer jag bara att skriva obegripligt. Bättre att jag fokuserar på annat en stund.


Glass!

Det kryllar av folk här ute och var man än vänder blicken biter någon i en glass! Vi har mest glasskunder idag.. Jag är så sjukt sugen på en glass!!! Jag brukar aldrig vara speciellt sugen på glass annars.. Möjligtvis Ben & Jerry´s. Men inte ofta. Men nu är jag helt sjukt sugen! Ser så otroligt gott ut. Jag kan riktigt höra ni vet det där ljudet i Magnumreklamen när någon biter i sin Magnum. Mmm.

Dom ska väl snart ge sig av här och lämna ett stort moln av avgaser efter sig. Blir väl antagligen helt dött här när dom är ute och glider på sina gamla mopeder.

...en till glasskund... och tre till...

Har en lite dålig dag idag.. Vet inte, men känner mig inte på topp.. Alla dagar just nu känns som stora utmaningar, de består av att behöva kämpa sig fram. jag hoppas det ger sig snart.

Väller in glasskunder.. jag fortsätter att frestas, smuttar på mitt vatten och tänker på mina kommande 3 dl kakao. Hm.


Obalans

Full rulle på campingen idag! Smockat med folk, går nog inte in en enda till. Kul när det händer något!
Är inte riktigt i form dock. Har slagit fel i kassan typ femton gånger, tappade ut min shake på golvet, när jag skulle torka upp det välte jag stolen och höll på att ramla med den själv. Nyss välte jag nästan en hel "hutch"... Något är felkopplat idag.

Slutet närmar sig alldeles för snabbt 

Vill till gymet i morgon igen. Frågan är ju hur jag skulle göra.. Sattsa på ett kort där eller på nåt annat ställe? Kanske ska ta mig dit men betala engångsavgift. SVEA verkar ju ha en hel del kul grejer! Men frågan är var priserna ligger? Och om jag skulle trivas där? har dom Zumba och priset inte är jättemycket dyrare är Friskis så ska jag nog prova en termin där. Känns så ledsamt med Friskis utan Rune :(

En timme kvar till stängning, sen promenix hem.. Inte helpigg på det, men jag måste skärpa mig! Har blivit lite slö under de senaste veckorna när det varit lugnt på jobbet osv.

Har fått ett sug efter att rensa garderoben hemma också! Men får nog vänta ett par veckor till med det. Även om det kliar i fingrarna redan nu. Annars kommer jag ändå få göra om det sen igen. Sen måste jag fundera på hur jag ska göra med Capri-visningen. om jag ska ha den när jag bokat in den, eller om jag ska skjuta på det lite?
Måste ha kläder till bröllop osv, men då kanske inte Capri känns rätt? Vet inte..
Nåt nytt med håret måste jag göra också! Igen. Tror jag ska satsa på det som jag gjorde innan jul förra året. Trivdes bra med det.

På ett vis vill jag vrida upp tiden så det säger *vips*, på ett annat vis vill jag skruva ner den så jag får vara kvar här.


My favorite place in the world

Många gånger i alla fall.
Tog fram de välbekanta kläderna, som legat i garderoben några veckor för länge. Satte mig på cykeln, *bank bank*, inge luft i framdäcket... Nån måste släppa ut min luft? Pumpa!
Trampade på med ett leende. Öppnade dörren och den välbekanta doften slog emot mig. Mmmm. De välbekanta, trygga lokalerna. Vana steg bort till den snurrade trappen, upp, valde en i mitten eftersom favoriten var upptagen. *Klick, klick* Random, weight, level.
Körde av mig en hel del. Njöt ordentligt!
Dom har målat väggarna inne i stretch/boll-rummet. Märkte jag när jag låg och pustade på min boll.
Tog med mig ett schema för hösten hem. KATASTROF!!! Ingenstans står det "Medel Rune". Ingenstans. Trampade tungt hemmåt.

Nu måste jag allvarligt överväga hur jag vill göra. Kommer Stina, Stefan, Anette, Afron och de andra kunna hålla måttet och hålla mig kvar? Vill jag gå till mina trygga lokaler när min absoluta favorit inte längre är där? Timmen som förgyllde mitt liv. Borta?
Eller ska jag överväga och se efter om någon annan kommer att sätta igång med Zumba och gå till nya, stora, läskiga lokaler?
*Letar desparat i schemat över sista veckorna på sommaren*... finns inte ett sista pass med Rune :(
Skit också!

Har lite att fundera på.


Getinginvasion!

Jo tack! Idag stod det i tidningen att bin dör i Sverige eller nåt, att dom försvinner. "Det är vi i Mellsta som har ihjäl dom", sa vi då! Helt sant. Jag skriker och springer och Maria och co. jagar dem med flugsmälla. Det måste se ut som ett dårhus här! Dessutom blir alla stuckna hela tiden, fasar för att det snart är min tur. HJÄLP!

Var till Gagnef igår, i en riktig studio, och började på min låt. Min låt. Seriöst! Känns helt knasigt. Men kul att bli "upptäckt". Kan ju hoppas på att det dyker upp något bröllop eller dop som jag får sjunga på! :)
På tal om bröllop.. Linda och Björns stora dag närmar sig! Ååh vad jag längtar! Ska bli så roligt. Så fint.

Ikväll ska jag och sötaste Milla på Winnerbäck igen! Känns som igår vi var i Leksand hela tjejgänget och njöt av hans musik och god dryck. Ikväll är det dags igen, i utomhusmiljö. Ska bli så mys! Sitter här på jobbet och sätter stämningen med musik från Spotify, medan alla andra är ute och tjockar i sig Thailändsk mat. Orättvist!

Börjar se slutet på den här säsongen också, trist. Tycker ju om att jobba!

Jaha, om en timme smiter jag, hemåt för att duscha och hitta kläder till kvällen.


RSS 2.0