En olycka kommer sällan ensam..

Detta mina damer och herrar har varit en händelserik dag!  Vet knappt var jag ska börja.
Mådde bättre imorse än vad jag gjort de andra mornarna. Inte helt okej kanske, men mycket bättre. Har ju kommit på det där med att jag lever i min dröm ni vet. Och det är ju inte så lätt att INTE må bra över?!
På vägen till jobbet hände dagens första olycka. Vi satt i bilen som vanligt. Jag och Hatidje (ingen aning om stavning) bak tillsammans med maten. Jag har alltid funderat lite över den där höga kastrullgrejen i alla snäva kurkov. Och Hatidje som sitter helt obrytt, medan jag spänner hela kroppen för att lyckas sitta kvar i stolen. Så även idag. Så kommer vi till den snävaste kurvan av alla och jag sätter benet lite mot kastrullgrejen (som alltid) för att den inte ska välta. Och aj!!!! Soppa rinner ut ner över min fot. Aj aj aj! Inte ett dugg skönt. Blev helt orange på skon och strumpan och det sved som tusan på benet.
Har i alla fall tur som har nya strumpor på jobbet. Men dessvärre inga skor. Så har travat runt i blöta orangea skor idag. Hihi. Ingen skada i det. Svedan glömde jag bort efter ett tag också så.. :-)
 
Eftersom det varit grått och rätt kallr sen i morse så kom en hel del kunder till butiken. Jag haffade ett gäng svenska damer som kände Louise. Hon jobbar ju inte i år så jag hjälpte dem. Och tur var väl de ;-) De handlade som galningar alla fyra. Dessutom ville de ha jeans. Jag sa som det var att jag är ny och inte riktigt kan det där med jeans. Så de började juste nog med tröjor och annat. Men när det endast var jeans kvar så var lla andra upptagna så jag sa att vi går över och provar! Jag frågade vad dem ville ha och tänkte att det här kommer sluta illa. Dessutom var den ena väldigt kort, men bred. Så hon sa att hon brukar få prova typ 30 par innan hon hittade några som passade. Men kan ni gissa?!?! Jag plockade fram det som var närmast det de önskade och alla första paren de fick var perfekta. PERFEKTA! Kan ni fatta?! Jag var en stjärna på att välja ut jeans!!! Det slutade med att en vän till dem kom in och jag hjälpte henne också! Helt otroligt. det blev massa jeans. Jag nålade tillochmed upp ett par för uppläggning. Helt otroligt. Jag sålde redan där för flera hundra euro och blev kallad dagens champion. Hihi. Så roligt när alla blir så glada när man sålt bra. och att jag aldrig ens typ kollat på jeansen, men ändå lyckades jag så bra!
 
Senare kom ett tyskt par som skulle handla. Mannen la av sig sin väst på en hylla så den nådde backen. När hon senare skulle ta västen sprang en stor läbbig spindel på västen så hon hoppade till och ryggade tillbaka. Jag tänkte att jag är ju ändå den som jobbar här. så jag kanske måste vara "räddaren i nöden"... Så jag tog snyggt en kartongbit och slängde iväg den läbbige spindeln utan ett ljud. Alltså hör ni?! Jag kommer vara en helt annan människa när jag kommer hem igen. Haha!
 
På tal om annan människa. Maria skrattade gott åt mig idag. Eller åt själva situatonen skulle jag väl säga. Vi satt och åt lunch. Bara där. Kan ni tänka er att jag fint sitter och äter denna turkiska mat varje lunch. Utan att peta och göra grimasher..? Rätt otroligt va? Får prova mycket spännande kan jag lova!
I alla fall. När vi sitter där och pratar och äter märker jag plötsligt något på mitt salladsblad. BLADLÖSS! Usch! Jag har dessutom typ halva bladet i munnen.. "Åhhh vad äckligt.. Jag måste spotta ut det jag har i munnen!" utbrister jag och springer en bit bort och spottar och spottar. Maria börjar skratta som jag vet inte vad. "Vilket liv. Hahaha! Du kommer komma tillbaka till Sverige som en helt annan människa!! Haha!!" Hon hade visst himla kul åt mig där ;-) Och ja.. vad ska jag säga. Jag satte mig och fortsatte äta helt enkelt. Jag blir härdad här! :-P
 
Klockan är snart åtta. jag har en hel del mer att skriva. Men jag borde gå och handla lite. Äta middag. Vinden blåser hårt ute. Regnet öser. Och åskan dundrar så lamporna blinkar här inne. Men om internet håller så kommer ett till inlägg senare!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Millis

Åh vad duktig du är!!! :) säger ju de du är ju bäst! ♡ ska bli kul att träffa dig som en ny person. :D

Svar: Tack sötis :D <3
Pilla

2013-04-15 @ 19:22:26
Postat av: Elin

Åh du verkar ha det supet Pernilla! Lite tomt utan dig på jobbet faktiskt, men det är lugnt du behöver inte ljuga och säga att du saknar strand. Haha ;) sen ska du veta att jag är en trogen läsare av din blogg så du skulle bara våga sluta skriva;) KRAM!

Svar: Åh hej Elin! Jag saknar er såklart!! Men måste säga att detta är bättre ;) Haha! Hur har ni det på jobbet då? Hälsa alla! Ska försöka hålla i med skrivandet ;) hihi! För jag hoppas ju såklart du fortsätter läsa :D KRAMAR!
Pilla

2013-04-15 @ 21:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0