Veckans citat:

När jag sitter och beklagar mig över (vad det nu var jag beklagade mig över), så ger Jessica mig världens pepptalk (bästa du!) och så säger hon helt coolt. 
 
"Och annars får man bara fejka det till man mejkar det!"
(Lägg till grov stockholmska på denna!)
 
Tänk att jag har såna påhittiga vänner :-)
 

Kommentarer
Postat av: Elisabeth.... "Bettan"

Hej Pernilla, kommer du ihåg mig? Jag var nere i Side i början av Juni och bodde på Dogan, om du inte minns så fråga Maria! Hur som helst så har du en FIN blogg och även om du skulle kunna vara min dotter åldersmässigt, så känner jag igen mig i vissa av dina tankar! Det där med vikten, jag fick kort från Kristina Lundberg, tillsända på datorn och fattade inte vem denna uppblåsta "boll" var...jo jag! Nej visst är det bra att gå ner, men ju mer man tänker på det, så missar man annat kul i livet!! Jämföra sig med Hollywood stjärnorna är lönlöst, med deras resurser! Du som är ung nog kommer du att gå ner och förresten så tänkte JAG inte ett skvatt på din vikt, du är så fin som du är! Sedan hälsomässigt, som för mig och mitt blodtryck, så skulle några kilon behöva gå bort! Ska ner i September 22/9, med min man och bo på ett hotell bakom Tropic, om du vill ha något från Sverige hör av dig...tar GÄRNA med något du längtar efter! Ha det så bra och vi ses ju förmodligen i September, om du är kvar då...Kramar från Bettan i Skellefteå!

Svar: Hej Bettan!Om jag ser dig känner jag säkert igen dig! Just med namn är jag dålig så då ringer ingen klocka ;-) Vad roligt att du tycker om min blogg! Jag har ju inte skrivit så mycket på sista tiden eftersom mitt mående har varit som en bergochdahlbana. Men jag mår så himla bra nu och ska försöka ta tag i bloggen igen. För jag tycker ju det är så roligt att skriva, men tar mig bara inte för!
vad gullig du är. Tack så mycket. Fast det är ju lite det där med hälsan som ligger i också. Jag känner ju hur flåsig jag blir för ingenting, och det är ju inte bra för kroppen. Dock så går jag sakta men skert neråt så det är ju bra! Jag har bara svårt att acceptera takten. Men tar det en dag i taget :-)
vad oligt att ni kommer ner! Jag ska fundera på om det är något jag saknar lite extra. Tack så gulligt av dig! Kramar!!
Pilla

2013-08-07 @ 09:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0